AGENDA
Música
Concert Triple amb Kop, Desakato, Smoking Souls
2016
Divendres 22 d'abril, 21h
  • Manresa
Sala Stroika

Concert Triple amb Kop, Desakato, Smoking Souls

Casa de la Música presenta: Kop, Desakato, Smoking Souls

Kop - De les cendres de Speereth, a finals dels 90 va neixer KOP, una de les propostes més canyeres del nostre segell. La banda de Barcelona combina el so més contundent del metal amb una lírica centrada en la crítica social i política, ràbia i adrenalina en estat pur que els ha dut per escenaris de tot l’estat espanyol i Europa. Kop aterren a l'Stroika per a presentar-nos el seu no L.P. "Radikal"

Desakato - Grup que neix l'any 2003 a Astúries. El seu estil propi, barreja rock, punk i un toc música asturiana, durant el 2.014 es van fer amb 4 premis de manerasdevivir.com millor banda, millor disc, millor cançó i millor portada, poca broma. Aquest 2016 presenten “La teoria del fuego” els seu nou treball. Aquí Pánico en Frankfurt.

Smoking Souls - El creixement d'Smoking Souls soprén, però té unes arreles profundes. Són representants d'una generació de joves que des de menuts han explorats els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que l'han après a guanyar-la a colp de cançó. Ho han mamat als paisatges de la seua Marina Alta. La terra en què han germinat bona part de l'escena musical del País Valencià. Amb Mark Dasousa als controls, els Smoking Souls han sabut exprèmer aquesta essència. Però amb formes i inquietuds pròpies.

Els seus directes en són una prova. Les cançons naixen de dins i l'allau sonora crea una atmosfera única. Autenticitat, humilitat i honestedad en majúscules. I pura adrenalina. Unes sensacions que han corregut de boca a orella fins a convertir-los en una referència emergent de la nostra música. Aprenent i creixent cada dia. Perquè ells són ells: Smoking Souls. Nòmades dels nostre temps. Nòmades vencent la por.

Preu: 12€ anticipada | 15€ taquilla.
Entrades anticipades a la venda a Cal Manel, Itaca, Sibelius, Solans i via internet aquí.

Et pot interessar

Celler Abadal
Dissabte 27 d'abril, 10h
Avinyó
1939
Del 4 d'abril al 26 de maig
Manresa
Duot
Divendres 26 d'abril, 20:30h
Manresa