AGENDA
Activa't
El CAE iniciarà un curs de Director/a d’activitats de lleure
2015
Inscripcions obertes fins el proper 19 de desembre
  • Manresa
CAE

Curs de Director/a d’activitats de lleure

El dissabte 19 de desembre, el CAE posa en marxa un curs de directors i directores d’activitats de lleure a Manresa. El curs es fa en format semi intensiu i permet obtenir el títol oficial expedit per la Direcció General de Joventut.

El proper dissabte 19 de desembre, el CAE posa en marxa un curs de directors i directores d’activitats de lleure a Manresa. El curs es farà fins el 6 de març i s’ha programat en format semi intensiu, amb l’objectiu de concentrar al màxim les diferents sessions formatives. Durant les vacances de Nadal el curs es farà de 9 a 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda, amb algunes variacions en funció del calendari. Passades les vacances, el curs continuarà en sessions de dissabte matí, de 9 a 2. També hi ha una sortida que es farà els dies 5 i 6 de març de 2016.

El curs consta de 135 hores formatives presencials més 65 hores fetes a través de la plataforma formativa en línia del CAE i d’un període de pràctiques de 120 hores. L’aprofitament del curs dóna dret a l’obtenció del diploma de Director/a d’activitats de lleure que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Els continguts que s’imparteixen s’agrupen en dos grans blocs: la planificació, organització, gestió i avaluació de projectes educatius de lleure infantil i juvenil i la coordinació i dinamització de l’equip de monitors i monitores.

Per participar-hi és necessari tenir 18 anys complerts i el carnet de monitor/a o tenir una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil, educació primària, educació social, pedagogia o psicologia i, a més a més, experiència en el lleure educatiu.

La informació completa del curs es pot consultar al web del Cae www.cae.cat. La inscripció també es pot fer a través de la mateixa web o bé presencialment a la secretaria de l’entitat, a la plaça Milcentenari, s/n, de Manresa, de dilluns a divendres, de 9 a 2 i de 4 a 7 de la tarda.

Contacte: Nasi Muncunill - Tel. 93 872 57 89 - nasi@cae.cat

Et pot interessar

Festa de la Llum
Del 14 de febrer al 8 de març
Manresa
Andreu Van den Eynde
Dimecres 26 de febrer, 20h
Manresa
Nits de Joc al CAE
Dijous de febrer, 21:30h
Manresa
M.A.P.
Divendres 13 de març, 20:30h
Manresa
Fira de l'Aixada
Dies 29 de febrer i 1 de març
Manresa
Elia Perez
Dissabte 7 de març, 10:30h
Amposta
tines vi
Dissabte 28 de març, 10h
El Pont de Vilomara i Rocafort
Carnaval de Sallent
Del 21 al 26 de febrer
Sallent