AGENDA
Activa't
El CAE iniciarà un curs de Director/a d’activitats de lleure
2015
Inscripcions obertes fins el proper 19 de desembre
  • Manresa
CAE

Curs de Director/a d’activitats de lleure

El dissabte 19 de desembre, el CAE posa en marxa un curs de directors i directores d’activitats de lleure a Manresa. El curs es fa en format semi intensiu i permet obtenir el títol oficial expedit per la Direcció General de Joventut.

El proper dissabte 19 de desembre, el CAE posa en marxa un curs de directors i directores d’activitats de lleure a Manresa. El curs es farà fins el 6 de març i s’ha programat en format semi intensiu, amb l’objectiu de concentrar al màxim les diferents sessions formatives. Durant les vacances de Nadal el curs es farà de 9 a 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda, amb algunes variacions en funció del calendari. Passades les vacances, el curs continuarà en sessions de dissabte matí, de 9 a 2. També hi ha una sortida que es farà els dies 5 i 6 de març de 2016.

El curs consta de 135 hores formatives presencials més 65 hores fetes a través de la plataforma formativa en línia del CAE i d’un període de pràctiques de 120 hores. L’aprofitament del curs dóna dret a l’obtenció del diploma de Director/a d’activitats de lleure que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Els continguts que s’imparteixen s’agrupen en dos grans blocs: la planificació, organització, gestió i avaluació de projectes educatius de lleure infantil i juvenil i la coordinació i dinamització de l’equip de monitors i monitores.

Per participar-hi és necessari tenir 18 anys complerts i el carnet de monitor/a o tenir una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil, educació primària, educació social, pedagogia o psicologia i, a més a més, experiència en el lleure educatiu.

La informació completa del curs es pot consultar al web del Cae www.cae.cat. La inscripció també es pot fer a través de la mateixa web o bé presencialment a la secretaria de l’entitat, a la plaça Milcentenari, s/n, de Manresa, de dilluns a divendres, de 9 a 2 i de 4 a 7 de la tarda.

Contacte: Nasi Muncunill - Tel. 93 872 57 89 - nasi@cae.cat

Et pot interessar

Nits de Joc al CAE
Dijous 28 de febrer, 21:30h
Manresa
Antonio Orozco, concert, música, música en directe, Lleida, Teatre de la Llotja, Único, novembre
Divendres 22 de febrer, 21h
Manresa
Santi de la Rubia
Divendres 22 de febrer, 20:30h
Manresa
Festa de la Llum
Del 15 de febrer al 10 de març
Manresa
Vali
Dissabte 23 de febrer, 12h
Vilafranca del Penedès
Oller del Mas
Dissabte 23 de febrer, 11h
Manresa
Curs de costura per sobreviure a la Pobla de Segur, 2019
Dijous 21 de febrer, 19h
La Pobla de Segur
Carnaval de Sallent
De l'1 al 6 de març
Sallent