Activa't
,
2016
Fins el 15 de setembre
Ateneu Les Bases
Manresa

Curs 'Fem cinema?'

Curs destinat a joves que vulguin aprendre i portar a la pràctica les possibilitats que ofereix el llenguatge cinematogràfic, tot veient com funciona un rodatge, el material amb el qual es treballa, com transmetre les idees en imatges i altres.

Per acabar elaborant un curtmetratge en el qual s'haurà pogut participar com a director, càmera, actor, sonidista, productor... Passant per tots els diferents rols. Tot acompanyat de dos cineastes premiats amb diversos curtmetratges, treballant amb material semi professional i compartint experiències sobre el món del cinema.
Tànit Fernández i Isaac Rodríguez (Manresa) són dos realitzadors audiovisuals graduats en Comunicació Audiovisual que acumulen gairebé una vintena de guardons i més de seixanta seleccions a festivals per la seva primera obra "Espès", entre els quals destaquen el Festival de Cannes, Sitges, Montreal, Gijón, DocsBarcelona o els Premis Gaudí.
Els professors es faran càrrec del material a aportar: petita càmera senzilla Canon Legria, micròfon per a captació de so, i ordinador per a l'edició del material.

Beneficis: Aprendre i portar a la pràctica les possibilitats que ofereix el llenguatge cinematogràfic, per acabar elaborant un curtmetratge en el qual s'haurà pogut passar per tots els rols.

Edats: De 8 a 16 anys.

Horaris:
De 8 a 12 anys: Dilluns de 17:30h a 19h.
De 13 a 16 anys: Dilluns de 19h a 20:30h.

Material necessari: Es comunicarà en el transcurs de l’activitat.

Preu: 150 € al trimestre.

Dates: Inici: 19 de setembre de 2016 | Fi: 26 de juny de 2017.

Inscripcions:
Trucant al 657 95 81 94.
De dilluns a divendres de 10 a 14 h o de 17 a 20 h. De l'1 de juliol al 15 de setembre.

Més informació aquí.

 

  • imatge de control 1per1