,
2016
Diumenge 13 de març, 18h
Kursaal - Sala gran
Manresa

Dansa 'Foot-ball', de Cesc Gelabert

Cesc Gelabert torna al Kursaal amb ‘Foot-ball', un espectacle on el futbol i la dansa han de resoldre el problema que implica ser bípedes i poder acoblar-se al moviment continu de la pilota, i la llibertat que requereix el moviment i la música. Messi és com si no fos bípede, sempre té la pilota al costat del peu, sigui quin sigui el laberint del joc i la velocitat de la pilota. Fred Astaire pot seguir i fer el ritme més inversemblant com si tingués mil cames.
Cesc Gelabert i Jordi Morató plantegen en aquest muntatge un treball videogràfic que projecta imatges dels futbolistes del Barça durant el transcurs dels partits i unes altres d'especialment gravades dels ballarins, juxtaposades als moviments en directe dels intèrprets. La banda sonora de l'espectacle, composta per Borja Ramos, ha sabut escoltar les vibracions musicals ocultes del futbol, com els ritmes sempre sorprenents de les cames de Messi quan juga la pilota.
Observant els moviments de futbolistes i de ballarins, podrem percebre similituds i diferències, crear associacions i sorpreses per entrar dins del moviment i les seves emocions. Pots llegir l'entrevista que li hem fet a Surtdecasa Centre aquí.

Idea i direcció: Cesc Gelabert.
Coreografia: Cesc Gelabert.
Audiovisual: Jordi Morató i Cesc Gelabert.
Música: Borja Ramos.
Intèrprets: Daniel Corrales, Lluc Fruitós, Cesc Gelabert, Virginia Gimeno, Anna Hierro, Lorena Nogal, Luis Pedraza, Alberto Pineda.

Preu: 20€
Consulta els descomptes aquí.
Cicle: Entretoc de dansa

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1