Activa't
,
2016
Els dies 6, 8 i 11 de març
Espais diversos
Cardona

Dia de la Dona

Cardona se sumarà als actes de commemoració del Dia internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març, amb la programació d'un espectacle de poesia, dansa i música, una conferència i un conta contes.
La primera cita dels actes programats se celebrarà aquest diumenge, 6 març, i consistirà en una exhibició de poesia, dansa i música a càrrec de l’escola de ballet M. Cinta de Súria. L'acte es farà al Mirador de la Fira a les 12 del migdia.
Per altra banda, el dia 8 de març l'Ajuntament cardoní i la Biblioteca municipal Marc de Cardona organitzen l'acte per a adults "Presentació de Hildegarda de Bingen, una dona extraordinària: abadessa, científica, metgessa, mística i compositora del S.XII". L'acte anirà a càrrec de Laura de Castellet, tindrà música en directe i es farà a la Biblioteca Marc de Cardona a les 7 de la tarda. Finalment el divendres 11 de març a les 6 de la tarda la Biblioteca municipal Marc de Cardona acollirà l'activitat familiar "Contes de rosa i blau: narració amb objectes", a càrrec d’Assumpta Mercader.

  • imatge de control 1per1