Menjar i beure
,
2016
Dijous 11 de febrer, 14h
Kursaal - Espai Gastronòmic
Manresa

Dinar col·loqui amb el Dr. Bonaventura Clotet

Bonaventura Clotet Sala és Doctor en medicina. És el cap de la Unitat de VIH de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (HUGTiP) de Badalona des de 1987 i director de l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, ubicat al mateix hospital, des de 1993. Des de 2006 és codirector del Programa HIVACAT d'investigació de la vacuna de la sida. A més, és professor associat de la UAB des de 1986 i catedràtic de "SIDA i malalties relacionades" a la Universitat de Vic (UVic - UCC), des d'octubre de 2013. Director del Màster Universitari (Màster Oficial) en Patogènesi i tractament de la Sida des de 2011.

Molts el coneixem per les seves intervencions televisives parlant sobre el VIH. De fet, fa pocs dies ha tornat a ser notícia perquè ha aconseguit que un fons d'inversió ajudi a finançar amb 11,5 milions d'euros el desenvolupament de la vacuna contra la sida.

Des de DEIM li hem demanat com enfocarà el seu col·loqui. La seva resposta, com no podia ser d'altra manera, ha estat directa: «La il·lusió que posem en fer recerca sobre la sida necessita d'un país amb il·lusió per esdevenir, per ser. Les dues vessants es retroalimentaran: els investigadors hi posarem tot l'esforç i entusiasme, però més en posarem si comptem amb el suport d'un país que treballi per crear una estructura pròpia i vetlli pels nostres interessos».

Preu: 27€ Sòcies / 29€
Pots comprar el tiquet trucant al 938 753 402, a les taquilles del Kursaal i aquí. Places limitades.

Més informació en aquest enllaç.

  • imatge de control 1per1