AGENDA
Espectacles
espectacle, teatre, Principal, Lleida, Dos, David Fernández, Juanra Bonet, humor, novembre, 2016, Surtdecasa Ponent
2017
Divendres 17 de febrer, 22:30h
  • Martorell
El Progrés

Espectacle 'Dos'

Nova sessió de Monoloaddictes, amb l'espectacle 'Dos'.

Els televisius Juanra Bonet, presentador de programes com Caiga quien Caiga o El Intermedio, i David Fernández, famós per haver encarnat el mediàtic Chikilicuatre, protagonitzen 'Dos', una obra de teatre que mostra què passa quan els actors arriben tard a la funció. Aquest és el punt de partida de l'espectacle escrit, dirigit i interpretat per aquest duet d'actors i còmics que arriba a l 'escenari del Teatre Principal de Lleida el divendres 11 del mes vinent (novembre) . 

'Dos' explica la història de d'un parell vigilants nocturns que es veuen obligats a entretenir al públic mentre esperen als protagonistes de l'obra. Entre ells i la seva agenda omplen l'escenari d'exploradors àrtics, policies, espies, supervivents del Titànic i de còmics amb americanes de lluentons. És un espectacle familiar però alhora esbojarrat, que homenatja altres duets d'humor com Faemino y Cansado o Martes y Trece, així com altres grups còmics més nombrosos com Les Luthiers o els Monty Python.

Preu entrada: 18€ | 15€ anticipada

Venda d'entrades anticipades a Llibreria Miró (c/ de Francesc Santacana, 12), Cafeteria Coco Martorell (c/ del Doctor Trueta, 1) i aquí.
 

Et pot interessar

Othelo
Dissabte 12 de maig, 20:30h
Lleida
El comediant
Dissabte 7 d'abril, 21h
Figueres
Frankenstein
Dissabte 14 d'abril, 21h
Valls
Manon
Dissabte 16 de juny, 22h
Lleida
Adossats
Divendres 27 d'abril, 21h
Torroella de Montgrí
Diumenge 10 de juny, 18h
Garrigoles
Vivancos
Dissabte 14 d'abril, 21h
Lleida