Música
,
2015
Dissabte 28 de novembre, 21h
Teatre Kursaal - Sala Gran
Manresa

Espectacle músical, 'Guerra', amb Albert Pla, Fermín Muguruza i Raül Fernández

Una reflexió sobre la guerra i la manera com ens l'expliquen que utilitza la música, el teatre, les projeccions i els efectes multimèdia per crear un musical, tan provocador com irònic.
Un soldat, una ciutat, un músic en directe, són els tres
protagonistes d'aquest muntatge, i que ens conviden a pensar si no ens dediquem a contemplar les atrocitats de la guerra com si fos només un espectacle que veiem des del sofà de casa i a preguntar-nos si és cert que, com ens volen fer creure, les guerres són inevitables, necessàries i fins i tot heroiques.
Perquè entre la realitat de la guerra i la imatge que en tenim hi ha una gran distància. Hi pensareu tot escoltant les cançons que s'intercanvien el soldat Albert Pla i una ciutat, meitat real i meitat de animació, a la qual dóna vida l'incombustible Fermín Muguruza.
En un to delirant i fantasiós, tots dos s'intercanviaran retrets i utilitzaran les cançons per mostrar-nos les seves desavinences, on un músic de luxe (el productor musical «Refree») i els efectes multimèdia (ells diuen «multimierda» ...) creen ambients i suggereixen atmosferes. La gran batalla està a punt de començar.

Idea original: Albert Pla
Intèrprets: Albert Pla, Fermín Muguruza, Raül Fernández "Refree".
Composició i direcció musical: Raül Fernández "Refree".
Direcció: Pepe Miravete
Direcció audiovisual: Carles Mora i Mariona Omedes.

Preu: 20€
Carnet Galliner, al·lumnes de les escoles de música, majors de 65 i menors de 25 anys: 18€

Una producció del Grec 2015 Festival de Barcelona.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1