AGENDA
Arts
Llibres s/títol, Esther Polo
2015
Del 6 de novembre a principis de desembre
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Exposició 'Llibres s/títol' d' Esther Polo

Nascuda a Sant Hilari el 1975, ja de ben petita li encantava dibuixar i pintar. Quan per fi va poder decidir el que volia estudiar, va marxar a estudair a l’escola d’art de Vic. Es va especialitzar per l’escultura, la pintura i va endinsar-se en les tècniques de fosa, també es va interessar per la fotografia. Ha participat en diverses exposicions col.lectives com al Centre Europeu de Natura de Viladrau, Restaurant l’Alzina de Vic, Fundació la Caixa de Sant Hipòlit, Escola d’Art de Vic, entre d’altres. Algunes de les exposicions individuals són: Bar l’Aixeta de Súria, Parc del Castell de Montesquiu, Fira de l’Avet d’Espinelves, Can Rovira i Museu Guilleries de Sant Hilari, com altres restaurants del mateix poble.
Al 1998 va ser seleccionada a la Mostra d’Art Jove de la comarca de la Selva. Uns anys més tard va rebre un encàrrec per realitzar uns murals per a un restaurant de Vic. I a Sant Hilari rep un segon premi d’escultura en la Fira Fusta de 2006 i també col.labora en la realització d’un mural pictòric amb el pintor Josep Nogué.
'Llibres s/títol', el projecte que presenta a la Llibreria Papasseit, es defineix pel joc. Les seves joguines: els papers i les mans. 
En aquest projecte, l’impuls d’una esparracada és el desencadenant d’una composició subtil, complexa i sensible on entren en joc la transparència, les textures i les ombres.
L'exposició es va inaugurar el divendres 6 de novembre al es 8 del vespre, i podrà visitar-se fins a començaments de desembre.

Horari:
Dilluns: de 16:30h a 20:30h
De dimarts a divendres: de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h
Dissabte: de 10h a 14h i de 17h a 21h

Et pot interessar

Ingrid Rodewald
Del 18 de gener a l'1 de març
Manresa
Natsuko Sugao Group
Divendres 14 de febrer, 20:30h
Manresa
Aida
Dimecres 22 de gener, 19:45h
Manresa
Llumplugged
Del 10 al 31 de gener
Manresa
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes de gener, 11h
Manresa
Sant Sebastià
Del 17 de gener al 2 de febrer
Súria
Crisjoies
Del 13 de desembre al 31 de gener de 2020
Manresa