Arts
,
2016
Fins el 8 de maig
Centre Cultural El Casino - Espai 7
Manresa

Exposició 'Som aigua'

Exposició final dels treballs escolars dins del programa Treballem l’art: AMiC (Art,Mestres i Creació)

Durant els curs 2015/16 amb el Centre de Recursos Pedagògics del Bages, a través del Programa El Pot, ha ofert l’activitat als centres educatius de la comarca.
Aquesta activitat vol promoure i valorar la presència de l’art als centres educatius, treballant una temàtica concreta que, enguany és la de l’aigua.
Els centres participants han realitzat una obra artística entorn la temàtica de l’aigua que presenten en aquesta exposició col•lectiva.
Per tal de facilitar el treball sobre la temàtica de l’aigua a les aules, les escoles i instituts participants, han comptat amb l’assessorament d’artistes de la TAV-CC i, amb l’alumnat del grau d’educació infantil de la FUB.
Aquest curs hi ha participat alumnat de 5 escoles i 3 instituts de la comarca: Escola L’Espill de Manresa, Escola FEDAC-Súria de Súria, Escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages, Escola Puigberenguer de Manresa, Escola Serra i Hunter de Manresa, Escola Valladura de Manresa, Escola Diocesana de Navàs, Institut Mig- Món de Súria i Institut-Escola Sant Jordi de Navàs.

Dins del mateix projecte AMiC ideat per la TAV-CC i durant el mes de maig es podrà veure l’exposició
142: Degoteig d'aigües
Del 4 al 30 de maig al Centre Cívic Selves i Carner, amb obres realitzades per infants de les biblioteques veïnals acompanyats pels seus dinamitzadors/es i pels infants de les escoles del Bages amb l’acompanyament d’alumnat d’Educació Infantil de la FUB i obres d’ells mateixos.

Organitza: TAV-CC, FAVV (Biblioteques veïnals), UManresa-UVic-UCC, Servei Educatiu del Bages i Ajuntament de Manresa.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1