Fires i festes
,
2016
Diumenge 4 de desembre, 10:30h
En tot el municipi
Cardona

Festa de Santa Bàrbara

Cardona retrà homenatge als miners cardonins i a les seves famílies amb la tradicional celebració de la festa de Santa Bàrbara. L’acte institucional tindrà lloc al Parc Cultural de la Muntanya de Sal, a l’entrada de l’antiga mina Nieves.

Els actes de celebració començaran a les 10.30 h. amb una missa a l’església parroquial que comptarà amb la Coral l’Amistat del Casal de la gent gran. L’acte institucional començarà a les 12 h. i estarà presidit per l’alcalde, Ferran Estruch, i la corporació municipal, acompanyats dels representants de la direcció i dels treballadors de les empreses Ercros i Salinera de Cardona.

A continuació es faran els parlaments i l’ofrena floral al monument al miner. Seguidament s’encendrà la flama del memorial i es llançaran 77 salves d’honor en memòria dels miners que van perdre la vida a la mina. L’acte comptarà també amb els alumnes de l’escola de música Musicant que interpretaran El Cant dels Ocells. La celebració, que és oberta a tothom, finalitzarà amb un piscolabis pels assistents.

  • imatge de control 1per1