Fires i festes
,
2016
Del 22 al 29 de maig
En tot el municipi
Castellví de Rosanes

Festa Major Castellví de Rosanes

La Festa Major 2016 arrenca aquest diumenge amb el concert d’Oh!rquestra i s’allargarà fins al 29 de maig
Enguany, a més dels actes ja consolidats, s’estrenen novetats com la fira de Sant Ponç o el concurs de paelles i fideuades. La Festa Major 2016 de Castellví de Rosanes ja escalfa motors, i arrencarà aquest cap de setmana.

Diumenge 22 de maig
Concert d’Oh!rquestra, una formació integrada per exalumnes del Conservatori de Terrassa. El concerttindrà lloc a les 19h d’aquest pròxim diumenge a la sala del CCR, i serà una oportunitat única per gaudir, sense sortir de Castellví, de peces de grans mestres de la música com Bizet o Vivaldi, entre molts d’altres.

Divendres 27 de maig
El pregó de Festa Major donarà el tret de sortida oficial a les celebracions des del balcó de l’Ajuntament. Seguidament, es farà el tradicional sopar de germanor a la plaça del poble i carrers de la rodalia i la nit seguirà amb el ball amb l’orquestra Pentagrama.

Dissabte 28 de maig
Serà un dia amb força novetats. Per començar, la fira de Sant Ponç, on es trobarà una mostra d’herbes remeieres, mel i melmelades perquè tothom pugui conèixer els usos actuals i antics –de la mà de la gent gran- de les plantes medicinals. A la mateixa hora, cap a les 12, s’iniciarà el concurs de paelles i fideuades. Els plats que es cuinin es degustaran després en vermut i els veïns i veïnes podran votar aquella creació que els hagi agradat més. Tot plegat es farà a la plaça del poble.
La tarda de dissabte serà per als infants, amb una nova edició de la Trampolinada al pati de l’escola, de 17.30 a 21 hores. A les 20.30, a la plaça del poble, la Cobla Rosaleda amenitzarà una ballada de sardanes. I a partir de les 23.00h, Nit Jove a la pista poliesportiva amb sessió doble de DJ: Santi Cardús –revival 70-80-90- i Sergi Domene –electrònica expressiva.

Diumenge 29 de maig
El diumenge de Festa Major començarà amb la Fira de l’agricultura, el comerç i les entitats, que omplirà la plaça del poble durant tot el matí. En paral·lel, es podrà gaudir d’una extensa exposició d’eines del camp i d’una mostra de cultura popular amb els gegants i gegantons de Martorell i Castellví i el Drac de Cornellà.
A la tarda, l’Aula de teatre d’Abrera pujarà a l’escenari del CCR amb l’obra ‘Sister Act’ i, acabat el teatre, es farà un berenar-sopar de comiat de la Festa Major a la plaça, per agafar forces per al correfoc i la tronada final, que es posaran en marxa a les 21.30h de la mà dels Diables de Sant Andreu de la Barca.
Enguany, a més a més, la Festa Major tindrà un vessant solidari, ja que part de la recaptació anirà destinada a ONG.

El gruix de les activitats es concentrarà entre el 27 i el 29 de maig, un cap de setmana en què els actes ja consolidats comparteixen programa amb novetats com la fira de Sant Ponç o el concurs de paelles i fideuades.

  • imatge de control 1per1