Família
,
2015
Diumenge 22 de novembre, durant el dia
Auditori i Sala de Cal Soler
Sant Vicenç de Castellet

Homenatge a Mossèn Rovira Tenas

Sant Vicenç de Castellet celebra aquest mes de novembre tot un seguit d'actes per recordar la figura de mossèn Josep Rovira Tenas, que va ser rector del municipi entre 1953 i 1967. El proper 19 de novembre Tenas farà 100 anys i en la seva estada a Sant Vicenç de Castellet també se'l recorda per la important feina que va fer a nivell social i cultural. Va crear una associació de famílies per ajudar les persones més necessitades del moment i va col·laborar en altres entitats entre les quals el Centre Excursionista, la Coral AlVent, l'Agrupació Sardanista, etc.
Aquest proper cap de setmana es programa l'acte d'homenatge a les 12 del migdia a l'auditori Maria Carme Grauvilardell. A la tarda, hi haurà un concert solidari a càrrec del grup 'Els Crack Andi', que comptaran amb la col·laboració de Pep Sala. Organitzat pel col·lectiu Mossèn Rovira Tenas, els diners que es recaptin serviran per comprar aliments. Les entrades (5 euros) es poden adquirir a l'establiment Jordi Largo Fotògraf. 

Horari:
A les 12h - Homenatge a Mossèn Rovira Tenas
Lloc: Auditori M. Carme Grauvilardell
Organitza: Comissió cent anys de vida Mn. Rovira Tenas

A les 18h - Pep Sala i els Cracks d’Andi (Concert Solidari) 
Preu: 5€
Lloc: Sala de Cal Soler
Venda d’entrades: Jordi Largo, fotògraf

Col·labora: Construccions Cots i Claret, FEDAC St. Vicenç, Futbol Sala Femení, Ass. Pescadors, Ass. Musical Castellet, Reg. Serveis Socials
Organitza: Col·lectiu Mn. Rovira Tenas.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar