AGENDA
Entorn
II Convenció de Micropobles de Catalunya
2016
Dissabte 17 de setembre, 10:30h
  • Aguilar de Segarra
Local Social

II Convenció de Micropobles de Catalunya

La II Convenció de Micropobles de Catalunya, 'Micropobles, ruralitat i futur' tindrà lloc a Aguilar de Segarra (Bages) el proper dissabte 17 de setembre al matí.

Aviat farà dos anys de la celebració de la primera Convenció de Micropobles de Catalunya a Pira (Conca de Barberà).Des d'ençà, l'Associació no ha parat de créixer i ha superat els 100 associats: actualment en són 118, més d'una tercera part dels municipis de menys de 500 habitants de Catalunya.

A les 11h, inaugurarà la Convenció el Molt Hble. President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i cap a quarts de dues, la clourà M.Carme Freixa, Presidenta de l'Associació i alcaldessa de Vallfogona del Ripollès.

La jornada d'enguany comptarà amb ponències de luxe sobre diversos aspectes de les diferents realitats dels micropobles que conformem el territori català:

- 'Les oportunitats dels micropobles', a càrrec del Sr. Ignasi Aldomà Buixadé, geògraf i professor de la Universitat de Lleida.
- 'Cap a un Estatut dels Micropobles', a càrrec del Sr. Joan Sala Morell, advocat expert en Dret Local i exdirector general de la Generalitat.
- 'Fer viure un micropoble invisible: Malgrat de Sió. La infantesa entre les branques d'un arbre i un campanar', a càrrec de la Sra. Mònica Terribas, periodista, directora de “El Matí de Catalunya Ràdio”.

Informació i confirmació d'assistència:
premsa@micropobles.cat

Et pot interessar

Les oliveres d'ara i d'abans, una pràctica d'oleoturisme al Bages
Diumenge 16 de desembre, 11:30h
Navàs
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes de desembre, 11h
Manresa
Mc Gregor's
Dissabte 22 de desembre, 23:15h
Manresa
Taller de Nadal al Món Sant Benet
Dies 29 i 30 de desembre
Sant Fruitós de Bages
Museu Tècnica Manresa
Diumenges de desembre, 11:30h
Manresa
Nits de Joc al CAE
Dijous 20 de desembre
Manresa
Diumenge 16 de desembre, 11:30 i 17h
Manresa