AGENDA
Entorn
II Convenció de Micropobles de Catalunya
2016
Dissabte 17 de setembre, 10:30h
  • Aguilar de Segarra
Local Social

II Convenció de Micropobles de Catalunya

La II Convenció de Micropobles de Catalunya, 'Micropobles, ruralitat i futur' tindrà lloc a Aguilar de Segarra (Bages) el proper dissabte 17 de setembre al matí.

Aviat farà dos anys de la celebració de la primera Convenció de Micropobles de Catalunya a Pira (Conca de Barberà).Des d'ençà, l'Associació no ha parat de créixer i ha superat els 100 associats: actualment en són 118, més d'una tercera part dels municipis de menys de 500 habitants de Catalunya.

A les 11h, inaugurarà la Convenció el Molt Hble. President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i cap a quarts de dues, la clourà M.Carme Freixa, Presidenta de l'Associació i alcaldessa de Vallfogona del Ripollès.

La jornada d'enguany comptarà amb ponències de luxe sobre diversos aspectes de les diferents realitats dels micropobles que conformem el territori català:

- 'Les oportunitats dels micropobles', a càrrec del Sr. Ignasi Aldomà Buixadé, geògraf i professor de la Universitat de Lleida.
- 'Cap a un Estatut dels Micropobles', a càrrec del Sr. Joan Sala Morell, advocat expert en Dret Local i exdirector general de la Generalitat.
- 'Fer viure un micropoble invisible: Malgrat de Sió. La infantesa entre les branques d'un arbre i un campanar', a càrrec de la Sra. Mònica Terribas, periodista, directora de “El Matí de Catalunya Ràdio”.

Informació i confirmació d'assistència:
premsa@micropobles.cat

Et pot interessar

Oller del Mas
Dissabte 30 de juny, 11h
Manresa
Taller familiar 'Les delícies d'Alícia: receptes refrescants'
Dies 30 de juny i 1 de juliol
Sant Fruitós de Bages
Festa Major Sant Joan de Vilatorrada
Del 22 al 25 de juny
Sant Joan de Vilatorrada
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes del mes de juny, 11h
Manresa
Alèxia Lleonart
Del 24 de maig al 30 de juny
Manresa
Exposició 'Per bruixa i metzinera'
Del 15 de juny al 29 de juliol
Amposta