Família
,
2016
Dissabte 30 d'abril, 10h
Ateneu Les Bases
Manresa

Jornada lúdica '#Somfamília 2016'

Vine a l'Ateneu Les Bases, a descobrir la primera edició de la festa #somfamília, ideada perquè les famílies comparteixin una jornada ben carregada d'activitats i ambient festiu per a grans i petits, tot en un mateix espai!
La festa #somfamília és oberta a tots els públics, tant a abonats com a no abonats de l'Ateneu Les Bases, i totes les activitats són gratuïtes!
Inscriu-te, per assegurar la teva plaça, des del dimarts dia 6 d'abril fins a esgotar les places a la Biblioteca Ateneu Les Bases.
Tindrem els espectaculars inflables gegants de Món d'Oci, la visita d’en Mickey Mouse i el circuit Bike Kids de bicicleta infantil durant tot el matí, de 10 a 13h.

A més a més, i paral·lelament pares i fills podreu participar conjuntament a les diferents activitats que hem preparat, a les que vulgueu i a quantes vulgueu!
Cuinarem en anglès de la mà de les professores d'English4all; ens pintarem les cares per a transformar-nos en animals, fades i dimonis; aprendrem a fer fotografies (porta la càmera) amb la Clàudia Díaz; cultivarem les ments a la Biblioteca amb el taller basat en el llibre de Ronald Dahl "Un remei per la iaia" (fins als 12 anys); i acabarem ben cansats després de moure l'esquelet al pavelló amb la Zumba familiar!
Els membres del programa Matronatació també podran xapotejar a l'aigua plegats durant tota la jornada.
Ja saps quina activitat triar? No t'ho pots perdre, distracció i diversió al 100% per a tota la família!

  • imatge de control 1per1