Activa't
,
2017
Dissabte 21 de gener, 16h
En diferents espais
Manresa

Jornada 'Repensem la secundària'

La Primera Jornada de debat i reflexió sobre educació secundària “Repensem junts l’educació a secundària” vol ser un punt de trobada entre professors de secundària, equips directius, AMPA´s, educadors, personal de serveis educatius, agrupacions juvenils, pares i mares, administració pública... però també entre joves adolescents, per debatre sobre el model actual d’educació a secundària, sobre les necessitats dels adolescents, sobre la formació de formadors i per conèixer experiències d’èxit que funcionen actualment. A més, també reserva un espai obert al carrer, amb activitats per als joves, que volem que siguin els protagonistes de la jornada.

La Jornada es desenvoluparà el dissabte 21 de gener de 2017, a partir de les 4 de la tarda, a diferents espais del centre de Manresa.

Hi haurà quatre ponències simultànies en quatre espais diferents de la ciutat i això es repetirà en tres franges horàries. Així doncs, al final de la Jornada s’hauran realitzat dotze ponències diferents, tot i que una mateixa persona només podrà assistir a tres ponències. Les xerrades seran de trenta-cinc minuts i en acabar hi haurà quinze minuts per a preguntes. Els deu minuts restants seran de descans o per canviar d’espai. Paral·lelament hi haurà un espai al carrer amb activitats per a joves.

La Jornada serà gratuïta i estarà oberta a tothom que vulgui assistir-hi, prèvia inscripció.

Més informació aquí.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar