Música
,
2015
Diumenge 6 de desembre, 11:30h
Pavelló d'Esports
Artés

Jornada sardanista 'Sarau Artesenc'

Estem convençuts de la importància que té per un país preservar els seus costums i tradicions. Per això, els qui preparem any rere any el Sarau Artesenc us convidem a participar en la trenta-dosena edició d’aquesta festa dedicada a la bona música.

Voldríem que continuéssiu sentint el Sarau com una festa en família i per a tota la família, però també com una oportunitat per a conèixer persones, gaudir d’una música excel·lent i d’una bella dansa, la sardana, que aplega petits i grans en una rotllana de ferma amistat.

Es diu de la sardana que “és la dansa de l’amor”. Avis, pares, fills, néts..., dansant les notes d’una música que ens arriba al cor, refermem llaços i mantinguem viu el caliu de les nostres arrels.

Enguany, en els actes del Sarau, voldríem homenatjar una entitat que vetlla diligentment per totes les expressions del món sardanista: la Confederació Sardanista de Catalunya que, amb ferma voluntat de servir aquesta gran família, aplega, dóna suport, assessora, coordina i defensa totes les entitats i manifestacions sardanistes dels Països Catalans.

Gràcies a tothom per compartir aquesta festa. Disposem-nos a omplir els cors de la música que ens ofereixen les reconegudes cobles-orquestres que avui ens acompanyen i deixem que la tenora –a punt per començar– faci sonar les seves primeres notes.

Refila tenora, refila amb afany, que quan més refiles, l’amor és més gran”.

Horari:
11:30h - 23ª Copa del Sarau artesenc - Concurs de colles sardanistes, amb la Cobla Sant Jordi. 
16h - Doble audició de sardanes amb la Cobla Sant Jordi i la Cobla Selvatana.
19:30h - Concert amb l'Orquestra Meravella.
23h - Ball amb l'Orquestra Meravella i l'Orquestra Selvatana.

Organitza: Amics de la Sardana d'Artés.

Col·labora: Aneto, Abycer, El Punt-Avui, Catalunya Ràdio, Avinyó, Interdansa, Estrella Damm, Puig Fitó, Caixa Bank, Can Jubany, Martí Agrícola, Petro Pintó, AICL Iberpotash, Regió7, Restaurant Rubell, Sorea, Descat, Cerberus, Gràfiques Ister, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Ajuntament d'Artés.

  • imatge de control 1per1