Jump to navigation
Cada diumenge, 11h
Diumenge 31 de març, 12:30h
Dissabte 6 d'abril
Diumenge 7 d'abril, 9h
Del 24 de febrer al 7 d'abril
Dissabte 13 d'abril, 11h
Diumenge 5 de maig
Aquest proper dissabte es realitzarà a Porquerisses la Jornada Tècnica 'Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc' organitzada per l'Ajuntament d'Argençola, l'Associació el Trill i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de Fitomón (Tel.: 973 53 21 10 – info@fitomon.com ).
PROGRAMA 9:45h: Trobada al Local Social de Porquerisses
10:00h: Sortida de reconeixement de bolets. Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
12:15h: Show Cooking: Formes originals de cuinar bolets. Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
13:45h: Cloenda de la Jornada. Il·lm. Sr. Antoni Lloret, alcalde de l’Ajuntament d’Argençola.