Activa't
,
2016
De l'11 al 17 d'abril
En diferents equipaments
Cardona

Jornades 'Tallers de Cultura'

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cardona ja té a punt el programa d’activitats que s'inclouran al Taller de Cultura que començarà la setmana de l’11 d'abril i que oferirà un total de 7 tallers: Vine a ballar swing- Lindy Hop, pastisseria, tècnica del chalk paint, mindfulness, introducció a l’arqueologia, tast de tes i infusions i costura amb màquina de cosir.
En aquesta edició també s’han programat dos tallers d’una única sessió que consistiran en un tast de formatges artesanals catalans amb maridatge de vins i un tast de cerveses internacionals.
Les inscripcions es poden fer a partir d’avui 24 de març i s'allargaran fins el 7 d'abril i s’han de fer presencialment a l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. A més d’omplir la butlleta d’inscripció caldrà fer efectiu el pagament del curs. Les places són limitades, varien en funció de cada curs i no es poden reservar.
Podeu consultar la informació relativa als tallers en aquest enllaç.
La Regidoria de Cultura confia que aquesta nova edició del Taller mantingui l'elevada participació que ha obtingut des que es va posar en marxa i que la iniciativa continuï contribuint a diversificar i ampliar l'oferta cultural i d'oci de la vila.