Música
,
2016
Divendres 19 de febrer, 23h
Voilà!
Manresa

'Llumplugged', Semifinals

'Llumplugged' és el nom del concurs musical del Bages que pretén donar veu i difusió a les diferents propostes musicals de la comarca.

El públic assistent a cada concert puntuarà cada una de les actuacions durant la primera fase del concurs ( dies 15, 25 i 29 de gener i 5 de febrer). El resultat del vot popular serà el que determinarà 2 dels grups que passaran a les semifinals(dies 12 i 19 de febrer) els altres 2 els triarà el jurat.

A les 23h - Toquem Fusta
Es tracta d'un trio que neix el setembre del 2014, quan tres estudiants del Conservatori de Música de Manresa s’uneixen per regalar la música que es fan seva, versionant-la i estimant-la. Ricard Cots a la guitarra, Àuria Iglesias al violí i Berta Sala a la veu.

A les 00h - George
George és una banda formada entre el Bages i Barcelona per George (veu), Pablo Yupton (guitarra), Edu Puigrodon (teclat), Pablo Campos (percussió) i David Marroquin (baix)Temes propis i versions de grans temes coneguts en anglès amb un bon toc de soul, pop, jazz, reggae, ideal tant per gaudir escoltant com per posar-se a ballar.

Durant els dies 12 i 19 de febrer es comptarà al 50% el vot popular entre totes les actuacions i el 50% el vot del jurat per determinar quins seran els 2 grups finalistes.
El dia 19 de febrer, un cop hagin acabat les dues actuacions i es faci el recompte, es comunicarà quins seran els 2 grups que actuaran a la final el diumenge 21 de febrer.

Preu: Gratuït.

  • imatge de control 1per1