AGENDA
Llibres
Mercat de Lletres
2016
Dissabte 24 de setembre, 10h
  • Igualada
Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia

Mercat de Lletres

El Museu de la Pell d'Igualada i l'Adoberia Bella acolliran la cinquena edició del Mercat de Lletres. A banda de les xerrades i presentacions, durant tot el dia es podran trobar parades de llibres i un espai d’entitats, una mostra de literatura local promoguda per la Biblioteca Central, l’exposició 'La desmesurada vida de Ramon Llull', un espai bar i un espai de lectura i de signatura de llibres.

En l’apartat dels tallers participatius, destaquen 'Un bosc de lletres', 'Respira', 'Mig adormits', 'Una catifa de guix', 'Quin cacau!' i 'Blancaneu i els set nans polits'. Propostes diferents per a estimular l’enginy, despertar la passió per les lletres i, en la majoria dels casos, per a gaudir-los en família.

Hi haurà també un concurs fotogràfic de la jornada a través de la xarxa Instagram, amb l’etiqueta #concursmercatdelletres i un altre concurs via Instagram, Twitter i Facebook amb l’etiqueta #pescalafalta, que convida a trobar errades lingüístiques.

PROGRAMA
10:15h | Auditori
Inauguració del Mercat de Lletres.

10:30h | Auditori
Conversa amb Rosa Regàs, que ens parlarà dels seus darrers llibres i de la seva trajectòria com a novel·lista, a càrrec de Maria Enrich, escriptora i professora.

11:30h | Auditori
Presentació del llibre 'Els dies sense glòria' de Sílvia Alcántara, a càrrec de Montse Lobato, directora de la Biblioteca.

12:00h | Adoberia Bella
Presentació del llibre 'Educar sense cridar' d'Alba Castellví Miquel, a càrrec de Maria Santfores Salla, mestra.

12:30h | Auditori
Literatura km0. Presentació col·lectiva d'autors locals, amb Teresa Roig amb 'La Merceria', Mireia Rubio amb 'El tiempo del negro', Josep Maria Solà amb 'Un salt al blau', i Joan Pinyol amb 'El mar de les ombres'. Modera: M. Teresa Miret.

13:00h | Adoberia Bella
Presentació del llibre 'Nomdenoia' de Pau Badia, que dibuixarà i projectarà en directe. Organitza: Artèria, espai d'art i tallers.

13:30h I Pati del Museu de la Pell
Presentació 'El llibre de la iaia Toneta' a càrrec de la pròpia autora

16:00h | Auditori
Lliurament de premis del Concurs de microcontes, del Concurs de poemes d'amor i del Concurs Una història per WhatsApp. lectura dels millors classificats.

17:00h | Auditori
Presentació del llibre 'Generació tomàtic' d'Andrés Palomino, guionista del Club Super3, a càrrec de Joan Valentí, actor. Organitza: Abacus Cooperativa.

18:00h | Adoberia Bella
'Lola Vendetta', xerrada i il·lustració en directe. Presentació del personatge creat per Raquel Riba Rossy, il·lustradora de contes i dibuixant de còmics professional. Organitza: Artèria, espai d'art i tallers.

19:00h | Auditori
Presentació del llibre '60 dies a Cuba' de Roger de Gràcia, a càrrec de Marilú Martínez-Ruiz, artista cubana, llicenciada en belles arts.

20:00h | Adoberia de Cal Granotes
Recital DePellSensible 'No era lluny ni difícil' de Joan Margarit amb Xavier Algans, piano i Carles Margarit, saxo, direcció i composició, Joan Margarit, veu. Presentació a càrrer d'Antoni Dalmau i Ribalta, escriptor.
Preu: 6€ anticipada | 8€ taquilla. Venda d'entrades anticipades al Punt de difusió cultural i turística (c/ Garcia Fossas, 2) o una hora abans a la taquilla de l'Adoberia de Cal Granotes. Aforament limitat.

Més info:
Article:
Les lletres prenen la paraula a Igualada
Alba Castellví: "Tenim fills per disfrutar-los, no només per tenir-ne cura"
Pol Makuri: "A partir del conte es vol obrir les portes a realitats que existeixen i també, a dir que està bé explicar-les"

 

 

 

Et pot interessar

RRRREC Festival
Diumenge 25 d'agost, 24h
Igualada
Festa Major d'Igualada
Del 19 al 26 d'agost
Igualada
Exposició 'Te'n recordes?'
Del 20 d'agost al 19 de setembre
Igualada
Els dies que vindran
Dijous 19 de setembre, 20h
Igualada
Montserrat Acosta
Del 26 de juliol al 15 de setembre
Igualada