Fires i festes
,
2016
Dissabte 17de desembre, 11h
Celler Abadal
Santa Maria d'Horta d'Avinyó

Mercat de Nadal del Celler Abadal

El proper dissabte 17 de desembre, el celler Abadal organitza el seu primer Mercat de Nadal. Durant tota la jornada, els assistents podran gaudir d'una oferta variada de productes gourmet i artesans, propis de la zona, i participar en nombroses activitats al voltant del vi.

La jornada festiva es tancarà amb un concert de jazz de la mà de la banda Andrea Motis & Joan Chamorro, acompanyats aquest cop a la guitarra per Josep Traver. El concert tindrà lloc a les 20 hores en un espai intimista envoltat de barriques, a la sala dels Til·lers. L’artista, una de les veus més reconegudes del panorama musical català, va començar a triomfar amb només 12 anys quan Quincy Jones es va fixar en ella. Des d'aleshores enlluerna el públic al costat de Joan Chamorro, sent avui en dia un referent musical. La banda ha estat sol·licitada per tocar en els millors clubs i festivals de jazz nacionals i internacionals.

El mercat obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 20.30 hores. Durant tot el dia, el celler durà a terme diverses activitats, tasts i tallers; tant per a famílies com per als amants del vi. Entre elles, destaquen: el maridatge de vins i xocolata a càrrec de Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya 2016; una proposta experimental de la mà de Fundació Alícia, o un tast d'iniciació als vins. Així mateix, els visitants podran conèixer els encants del celler, la masia del S.XII i tastar els vins Abadal.

Preu: 24 € | Incolu tast de vins, pica-pica i l'entrada al concert
Venda d'entrades:
Tel.: 938 203 803
Correu electrònic: visita@abadal.net
Presencialment: Al Celler Abadal
Programa complet aquí.

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1