Menjar i beure
,
2016
Del 10 al 13 de març
Diferents nuclis urbans
Navàs

Mostra de Vins i Festa de l'Arrossada

La V Mostra de Vins del municipi de Navàs - Sopar Maridatge inclourà una selecció dels millors vins de les collites dels vinyaires del municipi de Navàs. L'acte tindrà lloc al Teatre de Palà de Torroella, el xef de l'activitat gastronòmica serà en David García, del Restaurant  TO+, al qual l'acompanyarà l'enòleg Joan Soler.

Condicions per a la participació de la mostra: Un any més obrim la presentació de vins que escollirà l'enòleg Joan Soler coordinat amb el xef David Garcia de Palà. De tots els vins presentats s'escolliran sis pel Maridatge de Palà el dia 10 de març, amb la única condició que, han de ser vins fets al municipi de Navàs. Una ampolla de vi és suficient i podeu presentar qualsevol tipus de vi, blanc, negre, rosat, cava, dolços... Es poden entregar a l'OAC tot indicant el vostre nom i les referències que cregueu oportunes. El termini clou el dia 22 de febrer. Els vins no seleccionats pel Maridatge de Palà seran protagonistes del sopar de vinya a l'Alberg de Castelladral i així tots participem de la festa.

Preu d'assistència el dia 10 de març: 18.00 € - Les inscripcions pel sopar de Maridatge ja es poden fer a l'OAC de l'Ajuntament de Navàs, al telèfon 93 839 00 22 i al correu: oac@navas.cat.

Més informació aquí.

  • imatge de control 1per1