Espectacles
,
2015
Dissabte 21, 18h i 21h
Kursaal - Sala Gran
Manresa

Obra 'Pels Pèls', de Paul Porthër - Sessió Doble

'Pels Pèls' és l'espectacle de teatre (no musical) amb més continuïtat al món després de 'La Ratonera', d'Agatha Christie. 61 produccions internacionals avalen l'èxit d'aquesta comèdia, que porta més de 30 anys triomfant a escenaris d'arreu del món. A Catalunya hem pogut veure dos muntatges professionals de Pels Pèls, dirigits per Pere Planella (1987) i Abel Folk (2006), que ja van passar per Manresa.
 
El repartiment coral inclou alguns dels actors més reconeguts de la comèdia catalana, com Mercè Comes, Pep Sais, Pep Planas, Jofre Borràs, Àlex Casanovas i Beth Rodergas.
'Pels pèls' és una combinació de comèdia, thriller i reality show, que gira al voltant d'un assassinat, comès en una perruqueria. L'espectacle s'ha adaptat completament al 2015, incloent nombroses referències a l'actualitat. L'espectador haurà de prendre part activa de l'espectacle, ajudant als mossos d'esquadra d'incògnit a desvetllar qui és l'assassí observant detingudament la reconstrucció dels fets i moments previs al crim.

Autor: Paul Porthër
Director: Abel Folk
Adaptació: Guillem-Jordi Graells
Repartiment: Jofre Borràs, Àlex Casanovas, Mercè Comes, Pep Planas, Beth Rodergas, Pep Sais.

Preu: 25€
Carnet Galliner i majors de 65 anys: 22€
Menors de 25 anys: 6€

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar