Música
,
2015
Divendres 27 de novembre, 00h
Stroika
Manresa

Pirat's Sound Sistema

Pirat’s Sound Sistema són el primer sound system de música jamaicana en català. Des de 2003, el millor reggae, dancehall, rap i drum’n’bass des de Sants, amb tres llarga durada al carrer i centenars de concerts arreu del territori català, estatal i europeu. 

El trio de Sants (dos vocalistes i un DJ) canta a la quotidianitat del carrer i dels barris, a la quotidianitat del joven del segle XXI: una generació amb un present complicat però amb totes les ganes del món de viure, construir i decidir un futur millor. 

El 2013 veié la llum el tercer àlbum de Pirat’s Sound Sistema a través de Propaganda pel fet! i mitjançant el crowdfounding de Verkami. "Em bull la sang" és un nou recopilatori d’himnes generacionals, amb músiques calentes, festives i ballables i grans dosis de complicitat, lluita, amor i esperança. Des de Sants, amb esperit tropical, rebel i autogestionat. 

Pirat’s Sound Sistema s’han passejat amb el seu explosiu directe per festivals internacionals com el Popkomm (Berlin), Hestiv'Òc (Pau - Occitània) grans revetlles populars d’arreu (Viña Rock, Semana Grande de Bilbo), escenaris nostrats i de volada (Arc de Triomf, 11 de Setembre, Acampada Jove), aplecs de primera línia al món de les músiques jamaicanes Rototom Sunsplash, Reggus, Fino Reggae Fest…, clubs i sales de referència (Apolo BCN, Clap Mataró, Stroika Manresa, Salamandra L’Hospitalet)… 

El trio de Sants torna a la càrrega amb noves dosis de reggae, dancehall i rap clar, autogestionat i en català. 

Preu: Gratuït fins a les 02h/ 6€ amb cervesa/9€ amb combinat/12€ amb 2 combinats.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1