AGENDA
Música
Presentació de disc 'Els ocells i l'stereo', de Santi Careta
2016
Dijous 7 d'abril, 20h
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Presentació de disc 'Els ocells i l'stereo', de Santi Careta

Aquest dijous 7 d’abril a les 8 del vespre, la Llibreria Papasseit acollirà l’acte de presentació d’'Els ocells i l’stereo', el primer treball com a cantautor del músic avinyonès Santi Careta.
L’acte constarà d’una presentació del treball més íntim de Careta, i anirà acompanyat d’una petita actuació en solitari.

Santi Careta és un dels guitarristes més versàtils i reconeguts del panorama musical català actual. Compta amb una extensa discografia en el món del pop-rock, el jazz i la música tradicional. A part de liderar el grup d’electro-rock Astrio, Careta ha col·laborat amb artistes com Marc Parrot, At Versaris, Núria Graham, Karol Green, Celeste Alías, Bindu, Lee Konitz o Maria Schneider. A 'Els ocells i l’stereo' (Chesapik, 2016), un treball produït amb molta cura i màgia per Joan Pons (El petit de cal Eril) que compta amb les col·laboracions d’artistes com Dani Ferrer (Love of Lesvian) o el Quartet Brossa entre altres, Santi Careta ens descobreix la seva veu, cantant unes cançons pròpies tan íntimes com intenses.

Et pot interessar

Visita amb tast al celler Abadal
Diumenge 24 de novembre, 12h
Avinyó
Cosmògraf
Del 3 al 29 de novembre
Manresa
REC, Projeccions prèvies, 2019
Del 6 al 2 de desembre
Tarragona, Manresa, Torredembarra, Altafulla, La Ràpita