Música
,
2016
Dijous 7 d'abril, 20h
Llibreria Papasseit
Manresa

Presentació de disc 'Els ocells i l'stereo', de Santi Careta

Aquest dijous 7 d’abril a les 8 del vespre, la Llibreria Papasseit acollirà l’acte de presentació d’'Els ocells i l’stereo', el primer treball com a cantautor del músic avinyonès Santi Careta.
L’acte constarà d’una presentació del treball més íntim de Careta, i anirà acompanyat d’una petita actuació en solitari.

Santi Careta és un dels guitarristes més versàtils i reconeguts del panorama musical català actual. Compta amb una extensa discografia en el món del pop-rock, el jazz i la música tradicional. A part de liderar el grup d’electro-rock Astrio, Careta ha col·laborat amb artistes com Marc Parrot, At Versaris, Núria Graham, Karol Green, Celeste Alías, Bindu, Lee Konitz o Maria Schneider. A 'Els ocells i l’stereo' (Chesapik, 2016), un treball produït amb molta cura i màgia per Joan Pons (El petit de cal Eril) que compta amb les col·laboracions d’artistes com Dani Ferrer (Love of Lesvian) o el Quartet Brossa entre altres, Santi Careta ens descobreix la seva veu, cantant unes cançons pròpies tan íntimes com intenses.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1