Llibres
,
2016
Dissabte 30 de gener, 18h
Centre Cultural Joan Masats
Castellbell i el Vilar

Presentació de 'Frontera límite', de Santi Corella i Matías Crowder

Presentació del llibre 'Frontera límite' de l'home ocell Santi Corella
El proper dissabte 30 de gener, des de l'Associació Esportiva i Cultural Les Guineus amb el suport de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, s'organitza l'acte de presentació del llibre 'Frontera límite' de Santi Corella i Matías Crowder. Pels qui no el conegueu, Santi Corella és considerat un dels millors paracaigudistes i 'home ocell' del món. Amb un bagatge de més de 17.000 salts, el seu extens palmarès compta amb vint-i-dues medalles d'or en campionats d'Espanya, una medalla de bronze en el Campionat d'Europa de VF-8, una medalla de plata en el Campionat d'Europa de VF-16, quatre rècords del món de formació en caiguda lliure, dos rècords del món de temps en caiguda lliure i no acabaríem d'enumerar d'altres premis o reconeixements.

El llibre - Frontera Límite justament és el llibre on Santi Corella explica la seva filosofia de vida i com ha preparat alguns dels seus salts més espectaculars, amb els quals ha batut diferents rècords mundials. Al mateix temps, la presentació i tertúlia també comptarà amb l'exposició d'un vestit d'home-ocell perquè els assistents vegin com és i en què consnsteix; i amb la projecció d'una pel·lícula sobre espectaculars Salts Base; consistents en saltar des d'un edifici o avió en vol en paracaigudes i que, per a molts, és considerat com el més extrem dels esports extrems ja que el risc és considerable, tot i que molt calculat i controlat.

El dia 30 a les 6 de la tarda - Per a poder conèixer el SantI Corella, escoltar-lo i gaudir del seu llibre i de la pel·lícula sobre Salts Base, tothom és convidat a aquest acte que s'efectuarà al Centre Cultural de Joan Masats (C. del Burés, 8. planta baixa) a les 18:00 h. i que es clourà amb un piscolabis.  

  • imatge de control 1per1