Entorn
,
2016
Dijous 2 de juny, 20h
Ajuntament de Manresa - Saló de sessions
Manresa

Quim Torra parla sobre Josep Maria Planes

Aquest dijous, 2 de juny, a les 8 del vespre, al saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa s’enceta oficialment l’Any Planes, en record del periodista Josep Maria Planes i Martí (1907-1936).
En el transcurs de l’acte, Quim Torra, editor i expresident d’Òmnium Cultural, pronunciarà la xerrada "Josep Maria Planes i el món periodístic dels anys trenta”.
Prèviament es lliurarà el IV Premi Josep Maria Planes a l’equip del documental 'A la recerca del paradís', emès a l’espai 30 minuts de TV3 el febrer del 2015. El documental, dirigit per la periodista Anna Teixidor i realitzat per Marc Faro, càmera, Lluís Montserrat, realitzador, i Jèssica Montaner, productora, tracta sobre el viatge de desenes de combatents que han deixat l’estat espanyol per afegir-se a la gihad. Els convocants del premi són la Fundació Independència i Progrés i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.
L’Any Planes té com a principal objectiu que l’Ajuntament de Manresa reconegui Josep Maria Planes com a manresà il·lustre.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1