AGENDA
Entorn
Sant Mateu de Bages recorda Josep Maria Planes
2016
Dijous 2 de juny, 20h
  • Manresa
Ajuntament de Manresa - Saló de sessions

Quim Torra parla sobre Josep Maria Planes

Aquest dijous, 2 de juny, a les 8 del vespre, al saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa s’enceta oficialment l’Any Planes, en record del periodista Josep Maria Planes i Martí (1907-1936).
En el transcurs de l’acte, Quim Torra, editor i expresident d’Òmnium Cultural, pronunciarà la xerrada "Josep Maria Planes i el món periodístic dels anys trenta”.
Prèviament es lliurarà el IV Premi Josep Maria Planes a l’equip del documental 'A la recerca del paradís', emès a l’espai 30 minuts de TV3 el febrer del 2015. El documental, dirigit per la periodista Anna Teixidor i realitzat per Marc Faro, càmera, Lluís Montserrat, realitzador, i Jèssica Montaner, productora, tracta sobre el viatge de desenes de combatents que han deixat l’estat espanyol per afegir-se a la gihad. Els convocants del premi són la Fundació Independència i Progrés i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.
L’Any Planes té com a principal objectiu que l’Ajuntament de Manresa reconegui Josep Maria Planes com a manresà il·lustre.

Et pot interessar

Celler Abadal
Diumenge 7 de juny, 11h
Avinyó
Exposició 'Remendadores', Cambrils 2018
A partir del 26 de març
Festa del Riu a Casa!, manresa, 2020
Del 25 de maig a l'1 de juny
Manresa
2n Cicle de xerrades sobre Història i Patrimoni dels Pallars - La Pobla de Segur 2019
Del 14 de setembre al 12 de juny
La Pobla de Segur
Alhambra Festival Jazz Vic, Vic, 2020 (compositor londinenc Theon Cross)
Del 8 al 18 d'octubre
Vic