AGENDA
Entorn
Rallye
2015
Dissabte 21 de novembre, 9h
  • Manresa
Sortida a la Plaça Crist Rei

Rallye 2000 Viratges

El Biela Club Manresa un any més ja té apunt l’edició d’enguany del Rallye 2000 viratges, que arriba a la número 55. Es presenta amb un recorregut més compacte en el que destaca que la totalitat dels trams cronometrats es disputen per carreteres bagenques.
La prova es disputarà els propers 21 i 22 de novembre. La sortida del Rallye, com es habitual, serà a la Plaça Crist Rei de Manresa a les 9.00 on els equips participants començaran un recorregut de 431 km (90 dels quals seran cronometrats) i finalitzarà a la sala Silenci a les 23:58. Pel que fa a la categoria 'Open', realitzaran la meitat del Rallye i acabaran a la plaça Alfred Figueras de Sant Fruitós.
El recorregut es farà públic el divendres 14 de novembre amb importants novetats, com es la recuperació d’un tram històric del ral·li català. Cal destacar, que amb l’afany d’oferir alguna novetat a cada edició, l’equip humà del Biela s’ha ajuntat amb l’equip de les ECOseries per tal de fer cohesionar dos campionats amb filosofies diferents però unides pels motors.

ECOseries
És el primer campionat basat en la conducció eficient, l’estalvi energètic i les energies alternatives que se celebra a Espanya i un dels primers d’Europa. Una competició oberta a tothom, amb vehicles de carrer, on el guanyador no és qui va més ràpid, sinó qui consumeix menys.
Enguany celebra la quarta edició havent-se convertit en el principal punt de trobada per a la mobilitat sostenible, la innovació tecnològica i l’eficiència energètica. El 54è Rallye 2000 Viratges serà el primer ral·li puntuable pel campionat que es disputarà amb les carreteres tancades tancades al trànsit i compartint trams amb el campionat de Catalunya de rallis.
Organitzat per la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) amb el suport de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), i de l’Ajuntament de Barcelona, a través de la plataforma LIVEBarcelona, ECOseries és també una plataforma mitjançant la qual els fabricants i les empreses poden acostar al públic la fiabilitat dels seus vehicles i productes més eficients, així com les novetats tecnològiques.
Es tracta de combinar la difusió de la tecnologia menys contaminant i de la tècnica de la conducció eficient i l’estalvi energètic per tal d’arribar a tot tipus de conductors.

A continuació trobareu els diferents links per a poder obtenir tota la informació i poder-vos inscriure en el 55è Rally 2000 Viratges:

- Reglament
- Formulari d'inscripcions

Et pot interessar

Ingrid Rodewald
Del 18 de gener a l'1 de març
Manresa
Natsuko Sugao Group
Divendres 14 de febrer, 20:30h
Manresa
Aida
Dimecres 22 de gener, 19:45h
Manresa
Llumplugged
Del 10 al 31 de gener
Manresa
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes de gener, 11h
Manresa
Sant Sebastià
Del 17 de gener al 2 de febrer
Súria
El viatge de la Marta
Divendres 31 de gener, 21h
Navarcles