Arts
,
2016
Del 14 d'octubre al 10 de novembre
Llibreria Papasseit
Manresa

'Retrats literaris' de Teo Peiró

'Retrats literaris', una mostra de Teo Peiró. En el marc del 10è aniversari de Tocats de Lletra.
Si fa gairebé un any coneixíem els retrats a l’oli del Teo Peiró, unes peces que ens van impressionar molt en el millor sentit de la paraula, ara ens toca seguir descobrint el treball d’aquest jove barceloní.
La sèrie que ens presenta en aquesta ocasió, “Retrats literaris” segueix amb la seva recerca de modes de representació del retrat que ja ens presentà en la seva primera exposició “Retrats”. En aquesta ocasió, però, el context és el marc literari, una temàtica que li resulta de gran interès i a través de la qual estructura una sèrie que investiga les possibilitat formals i visuals del treball amb paper.
'Retrats literaris' és un projecte honest que de segur es guanyarà la simpatia i l’interès de tots els que vingueu a conèixer-lo.

Teo Peiró - Des de l’any 2004 Teo Peiró ha estat guardonat amb diverses beques i premis i ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives (Galeria Esther Monturiol – Barcelona, Festival Exabrupto – Moià, Facultat de Belles Arts – Barcelona, Ajuntament de la Vila de Gràcia – Barcelona, Galeria La Futura – Barcelona, etc.).

Inauguració: 14 d'octubre, en el marc de la 10ª edició de Tocats de Lletra

  • imatge de control 1per1