Espectacles
,
2016
Diumenge 16 d'octubre, 19h
Teatre El Foment
Martorell

'Rhümia' de Monti & Cia

La companyia de teatre Rhum i Cia representarà 'Rhümia', recent premi Zirkòlika de Circ 2016 al millor espectacle de circ.

Clown clàssic amb tocs d’humor, música i jocs de paraules, embolcallats de tendresa i emoció. Un posada en escena que promet delitar petits i grans.

'Rhümia' és un espectacle ple de sensibilitat, dirigit per Martí Torras, interpretat pels actors Jordi Martínez, Mauro Paganini, Joan Arqué, Roger Julià i el músic Pep Pascual. Una funció de teatre de pallassos, amb una dramatúrgia teatral que recupera els mateixos personatges de 'Rhum', l’anterior espectacle de la companyia, en el qual hi treballava Joan Montanyés ‘Monti’ quan va morir el 2013.

Conté els mateixos ingredients: humor, jocs de paraules, gamberrades, musicalitat, una alta dosi de tendresa i emoció a partir d’una selecció d’entrades clàssiques i números de nova creació que faran les delícies de petits i grans.

Preu entrada: 15€ | 12€ majors de 65 anys, menors de 25 anys, persones en situació d’atur i grups de més de 10 persones |
10€ amb el carnet Amics d’El Foment.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1