AGENDA
Música
Sharif en concert
2016
Divendres 8 d'abril, 23:30h
  • Manresa
Sala Stroika

Sharif en concert

Sharif - Amb més de 20 anys dedicats a l'art d'escriure versos, Sharif començar a tacar folis de tinta amb Fuck Tha Posse. Amb la primera maqueta anomenada "Demasiado honor per tanta hambre" van aconseguir el reconeixement i el respecte de la gent. Després de rodar per mig Espanya sent corista de Rap'susklei, el següent que va gravar va ser una maqueta titulada "20 Minutos" una altra vegada al costat a Fuck Tha Posse i altres grans amics de l'escena saragossana.
L'any 2006, juntament amb Pablo i Lex Luthorz, va formar un grup anomenat Tr3s Monos. La primera referència junts va ser un disc autoeditat anomenat "Música para tus ojos" amb el qual el grup es va guanyar l'atenció de la gent en comptar amb un estil ple de soul en la música i molt seriós en les lletres. Al costat del grup va editar 3 referències.
El seu primer disc en solitari, "A Ras de Sueño", va arribar al juny de 2010 arrasant en les principals webs de descàrregues on va ser número 1. El àlbum, produït per Hazhe i Lex Luthorz, s'ha convertit en un els treballs millor valorats en l'hip hop de l'escena nacional, el que l'ha portat a recórrer tota la geografia espanyola en una extensa gira.
Després d'aquest aclamat treball va regalar, en forma d'EP, 5 cançons que no havien estat incloses en el seu anterior treball copant de nou els tops de descàrregues a la xarxa. "Insomnios, Nostalgias i Descartes" va ser el títol. "Sobre Los Márgenes", segona referència en solitari, va ser editat per Boa Música a l'abril de 2013 entrant directament als primers llocs de la llista de vendes, esgotant l'edició limitada del treball en qüestió de setmanes i portant-en diverses ocasions a penjar el cartell de "no hi ha entrades" durant la gira de presentació.
En 2014, lluny d'aturar la seva activitat va formar, al costat de Rapsusklei i Juaninacka, el projecte conegut com a Curs Bàsic de Poesia. Ara, després de dos gires estatals, dues visites a Mèxic i multitud de col·laboracions en treballs d'artistes de la talla de SFDK, Rapsusklei, Nach o Rayden, Sharif torna a l'escena amb nou treball: "Bajo El Rayo Que No Cessa ".

Preu: 10€ anticipades / 15€ a taquilla.
Organitza: Casa de la Música de Manresa.
Pots comprar les teves entrades aquí.

 

Et pot interessar

Celler Abadal
Diumenge 7 de juny, 11h
Avinyó
Festa del Riu a Casa!, manresa, 2020
Del 25 de maig a l'1 de juny
Manresa
Alhambra Festival Jazz Vic, Vic, 2020 (compositor londinenc Theon Cross)
Del 8 al 18 d'octubre
Vic
The Swing Airforce
Divendres 5 de juny, 16h
Manresa