Espectacles
,
2016
Dies 16 i 17 d'abril, 21:30h i 18h
Els Carlins
Manresa

Teatre 'L'últim estiu', de la cia. Mala Fama

El grup Mala Fama del Casal Familiar Recreatiu estrena el seu nou muntatge sota la direccció d'Ivan Padilla.
 Cada any, una antiga colla d'amics aprofita l'estiu per retrobar-se al poble on van créixer junts. El primer que fan sempre l'Anna i el seu germà, en Serguei, quan tornen al poble és convidar els seus amics a la casa familiar per celebrar l'inici de l'estiu i compartir tot el que ha passat durant els mesos que no s'han vist. Aquest any, la novetat és que en Serguei s'ha casat i ha portat la seva dona al poble per què conegui la seva colla. Però la dona d'en Serguei és la Sònia, una antiga nòvia del seu millor amic, en Mikhaïl, i la seva presència farà que es despertin vells sentiments i aquest estiu no sigui tan tranquil com l'esperaven.
 "L'últim estiu" és una adaptació de l'obra de Txèkhov "Platonov" per part del grup Mala Fama de Manresa, on l'acció es trasllada de la freda Rússia del segle XIX a un poble mediterrari d'interior durant els anys 90, i on l'únic referent "txekhovià" que en resta són els noms dels personatges. "L'últim estiu" és una història sobre l'amor, el desamor, el desig i l'amistat, però sobretot, sobre la insatisfacció, el buit i la pèrdua, sobre no trobar el teu lloc dins una societat, sobre necessitar sempre allò que no tens i acabar avorrint allò que has aconseguit.

Dies i horari:
Dissabte 16 d'abril a les 21:30 h
Diumenge 17 d'abril a les 18:00
Preus: 8€ | 10€. Les entrades es podem comprar aquí o bé, divendres tarda de les 18h a les 20h al Punt d'Atenció, al c/Sant Miquel, 10.

  • imatge de control 1per1