Espectacles
,
2015
Dies 12 i 13 de desembre, 21h
Teatre Kursaal - Sala Gran
Manresa

Teatre, 'Tortugues o la desacceleració de les partícules'

Fa temps que en Joan i la Marta s'han adonat que no van al mateix ritme. S'estimen, però es trepitgen quan ballen i la neurosi d'en Joan s'està a punt de carregar la seva relació. Empesos pel desig de sincronitzar-se i portar un ritme de vida més tranquil, es traslladen al camp per prendre's les coses amb més calma. Però quan les seves vides s'entrecreuen amb les de l'Òscar i l'Àgata, una parella de joves científics que viuen a tota velocitat, el senzill estil de vida que estaven buscant acabarà complicant-se.
 
La desacceleració de les partícules, amb l'actriu manresana Alícia Puertas, i Clara Cols, Dani Arrébola i Jordi Brunet, és la primera producció pròpia de la sala FlyHard de la temporada 2014-2015. Una comèdia de Clàudia Cedó, que ens transporta a un univers d'allò més particular i proper al de les pel·lícules Jean-Pierre Jeunet, com ara ‘Amélie'.
 
La teoria de la desacceleració de les partícules del físic polonès Johann Felmir Goleman diu que és possible alentir els processos vitals d'un organisme, fent-lo viure més a poc a poc i, en conseqüència, més anys.

Text i direcció: Clàudia Cedó
Intèrprets: Dani Arrébola, Jordi Brunet, Clara Cols i Alícia Puertas

Preu: 25€
Carnet Galliner i majors de 65 anys: 22€
Menors de 25 anys: 6€

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1