Entorn
,
2016
Diumenge 23 d'octubre, 10h
Plaça dels Jocs
Masquefa

Trail Les Tres Fonts

La cursa popular, organitzada per l’entitat Trail Masquefa, celebrarà la seva segona edició el proper 23 d’octubre i mantindrà una vessant solidària a través de l’agermanament amb l’Associació Alma. 

La segona edició del Trail Les Tres Fonts arrencarà a les 10h. a la Plaça dels Jocs de Masquefa i finalitzarà en el mateix punt. Enguany el recorregut és de 12 quilòmetres, de desnivell mig, i els corredors trepitjaran terreny íntegrament de muntanya. La prova transcorrerà, fent honor al seu nom, per la Font del Roure, la Font del Cementiri Vell i la Font del Violí.

Entre els participants, a més, hi destaca enguany la presència de Javier Munuera, campió del món de 3.500 obstacles i medalla d’or als Jocs del Mediterrani.

Les inscripcions per a la prova tenen un preu de 12€ i es poden formalitzar a través del www.runedia.com fins el divendres 21 d’octubre o fins a exhaurir les 310 places de les quals es disposa.

Els participants tenen l’opció de fer una donació voluntària durant la inscripció que anirà destinada íntegrament a la Fundació Alma, una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la protecció i respecte de les persones amb discapacitat intel·lectual i, a un dels seus membres, Marc Garcia, un jove masquefí amb discapacitat intel·lectual que requereix d’una cadira adaptada.

  • imatge de control 1per1