Família
,
2016
Visites concertades
Escola Politècnica d'Enginyeria Superior de Manresa
Manresa

Visites al Museu de Geologia Valentí Masachs

L’objectiu principal del Museu de Geologia Valentí Masachs fundat l'any 1980 és el d'oferir a estudiants, professors i públic en general una aula oberta per a tots, en freqüent renovació, on es pugui aprendre tot allò relacionat amb el món dels minerals, les roques i els fòssils, amb les seves aplicacions, la seva formació i característiques, tot ensenyant a la vegada el saber compartir la utilitat d’aquests materials amb el respecte a la natura que ens els proporciona i el medi ambient que els envolta.

El Museu no solament tracta l'exposició de diferents minerals i les seves aplicacions quotidinaes a partir d'exemples gràfics, clars, amens; també preserva un extens fons fòssil de gran qualitat.

El Museu de Geologia Valentí Masachs és una plataforma de difusió, didàctica, de la recerca que es du a terme a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa, on es pot veure entre altres estudis, la producció d'un formigó per fabricar a la Lluna sense aigua, metalls amb memòria per a odontologia, etc.

Visites:
Diumenges: obert a tothom d'11h a 14h, excepte els mesos de juliol i agost (Nadal i Setmana Santa tancat).
De dilluns a divendres: Visites concertades per a grups i escoles (Dossier de treball: de 3 a 6 anys, de 6 a 12 anys, abreujat, complet, itinerari roques).

Contacte:
Telèfons: 93 877 7241 / 93 877 7200
Fax: 93 877 7202
Web:
www.geomuseu.upc.edu
Correu electrònic:
museu@epsem.upc.edu

Article relacionat

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1