Música
,
2015
Divendres 20 de novembre, 00h
Stroika
Manresa

On Wax presenta 'Dosem + Andrés Campo + David Hat B2B Marc Bover'

Dosem
Marc Dosem (Girona) és en l'actualitat un dels artistes estatals amb més reconeixement i presència en l'escena internacional de música electrònica. El seu talent combinat tant en les seves sessions en cabina com en l'estudi, el van portar a fitxar el 2009 per SINO (Hong Kong), en aquell moment un dels segells més representatius de l'escena Techno mundial que va llançar les carreres d'artistes com Joris Voorn o Technasia. La seva estrena en el segell asiàtic amb Silent Drop i la posterior re-edició del seu clàssic Beach Kisses (Neue Lärmklassiker 2008, Green 2009), el porten a signar dos dels seus hits més reconeguts i premiats a nivell internacional per diversos Djs i magazines del sector. 

Al 2011 llança el seu àlbum de debut Parallel, així com les seves primeres referències en Tronic, Bedrock, Intec i Suara entre d'altres. Ocupant ràpidament les primeres posicions en les llistes de Beatport i consolidant la seva imparable carrera musical que el portarà a actuar a clubs i festivals de primera línia en tot el món. Les seves actuacions irresistibles i la seva capacitat per barrejar diferents gèneres musicals fan dels seus sets un viatge harmònic ple d'elegància, energia i futurisme.

Andrés Campo
Ja són més de quinze anys d'exitosa trajectòria, els que acrediten la carrera darrera dels plats d'aquest estudiant d'harmonia i tècnic de so aragonès, aconseguint en els seus últims compassos una ascensió meteòrica fins a la residència del club amb més solera del nostre país: Florida 135 també coneguda com la "Catedral del Techno". 

Cada cap de setmana són milers els parroquians que pelegrinen amb la intenció de deixar-se portar pel techno groovy, enèrgic i afilat que Andrés Campo fulmina durant els seus sets, convertint cada tancament en un viatge celestial. 

Un correcte pentagrama ascendent, de línies clares i perpètues, és la carta de presentació i el motiu principal del reconeixement en multitud de mitjans de la indústria electrònica del nostre país. El guardó de Millor Dj 2013 en els premis de la Música Aragonesa i les nominacions com la de DJ Revelació el 2010 per la revista DJ1, Millor Dj en els Premis de la Música Aragonesa el 2011 o Artista favorit del públic en els VMA 2014 s'han posicionat a Campo en un prestigiós emplaçament difícil d'arrabassar, convertint-se per dret propi en un dels nous valors de l'electrònica estatal.

Horari:
00h - 03h David Hat b2b Marc Bover
03h - 04:30h Dosem
4:30h - 06h Andrés Campo

Preu: 10€ anticipades, 12€ a taquilla
Punts de venda: Cal Manel, Ítaca, Sibelius i online.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar