Música
,
2016
Divendres 15 de gener, 00h
Sala Stroika
Manresa

'On Wax', Sala Stroika

Ser DJ, productor, director d'un segell, editor de música per ordinador i tenir gairebé 20 anys d'experiència darrera els plats, li ha atorgat a Uto Karem una clara visió de l'escena techno, convertint-se en una referència internacional. 

Durant l'última dècada ha estat força ocupat girant per tot Europa, Amèrica i Àsia, a més de produir un èxit rere l'altre per a segells llegendaris com Plus 8, SCI-TEC, Tronic, Definitive, Global Underground, H-Productions, Suara or Ministry of Sound, amb la seva marca única que el caracteritza, temes amb molta energia que s'han convertit en referències bàsiques per a DJs de tot el món. La seva música ha estat punxada i recolzada per artistes de la talla de Carl Cox, Richie Hawtin, Dubfire, Marc Carola, John Digweed, John Acquaviva, Umek i Luciano, entre d'altres. 

La carrera artística de Uto ha anat creixent any rere any, el que el va portar a participar en molts dels principals festivals i festes de techno, com al Miami Utra Music Festival, el Tomorrowland de Bèlgica, la festa Carl Cox The Revolution a Eivissa, el Aquasella Festival d'Espanya, el tancament del mític Space Ibiza, el Soul Tech festival de Mèxic, el Rex Club de Paris i el club Watergate de Berlin. 

Uto Karem va néixer a Agropoli (Itàlia), però va passar la seva infància amb la seva família a Londres, on el seu sentit musical va començar a educar per la influència de bandes com New Order, Depeche Mode i Soft Cell. En la seva adolescència va tornar a Itàlia, durant aquests anys Underground Resistance, Novamute, plus 8, i l'escena Techno de Nàpols van començar a tenir un major impacte en el jove. Com el mateix Uto diu "aquests eren bons temps, un període ple d'energia i passió per la música". Aquesta passió el va portar a endinsar-se al món de la nit muntant les seves pròpies festes, entrant així en contacte amb els principals promotors de l'època i coneixent els nous artistes emergents de la regió com Marc Carola, Rino Cerrone, Gaetano Parisio i Davide Squillace. 

Preu: 12€/15€ - Anticipades aquí.

  • imatge de control 1per1