La iniciativa 'Stop. Tu pots' presenta un nou vídeo de sensibilització contra l'assetjament infantil i juvenil

24/05/2019

En el marc de la iniciativa 'Stop. Tu pots', per a la conscienciació i prevenció de l’assetjament infantil i juvenil, impulsada pel departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d'Igualada amb la col·laboració de la Biblioteca Central i del Projecte Marta, s'ha publicat un nou espot que compta amb la participació de diferents persones vinculades en diversos àmbits d'Igualada.

L’objectiu és fer ressò d’aquesta problemàtica i de la necessària implicació de pares i educadors per tal d’evitar, des de l’anticipació, aquests tipus de comportaments que tants problemes comporten a la convivència social dels infants i joves.

Al vídeo hi participen el periodista i locutor de ràdio Quim Morales, el xef David Andrés, la periodista Carlota Martí, l'actriu Lloll Bertran, la fotògrafa i activista social Carmel·la Planell, el professor i pilot de cotxes David Bosch, la pintora i escultora Teresa Riba, el jugador d'hoquei patins Ton Baliu, el cap de colla dels Moixiganguers d'Igualada Jordi Moreno, la directora del ZOOM Igualada Anna Cervera, el pintor i escultor Ramon Enrich, la també jugadora d'hoquei patins Teresa Bernadas, l'escriptora Teresa Roig, el també periodista i locutor Kilian Sebrià, el comunicador i activista Antoni DeFebrer i l'empresari i pilot de globus Josep Maria Lladó, comptant també amb la col·laboració especial de la Iaia Toneta.

El concepte i la producció de l’espot els ha desenvolupat l’equip del Projecte Marta i la gravació i edició ha anat a càrrec de Bernat Enrich. Aquest és el segon vídeo que s’edita dins d’aquesta iniciativa. El primer es va fer coincidint amb l’anterior edició del 'Stop. Tu pots' i hi van participar alumnes i professors d’escoles i instituts d’Igualada.

Més informació: Facebook Projecte Marta

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.