,
24/05/2019
Audiovisual

La iniciativa 'Stop. Tu pots' presenta un nou vídeo de sensibilització contra l'assetjament infantil i juvenil

En el marc de la iniciativa 'Stop. Tu pots', per a la conscienciació i prevenció de l’assetjament infantil i juvenil, impulsada pel departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d'Igualada amb la col·laboració de la Biblioteca Central i del Projecte Marta, s'ha publicat un nou espot que compta amb la participació de diferents persones vinculades en diversos àmbits d'Igualada.

L’objectiu és fer ressò d’aquesta problemàtica i de la necessària implicació de pares i educadors per tal d’evitar, des de l’anticipació, aquests tipus de comportaments que tants problemes comporten a la convivència social dels infants i joves.

Al vídeo hi participen el periodista i locutor de ràdio Quim Morales, el xef David Andrés, la periodista Carlota Martí, l'actriu Lloll Bertran, la fotògrafa i activista social Carmel·la Planell, el professor i pilot de cotxes David Bosch, la pintora i escultora Teresa Riba, el jugador d'hoquei patins Ton Baliu, el cap de colla dels Moixiganguers d'Igualada Jordi Moreno, la directora del ZOOM Igualada Anna Cervera, el pintor i escultor Ramon Enrich, la també jugadora d'hoquei patins Teresa Bernadas, l'escriptora Teresa Roig, el també periodista i locutor Kilian Sebrià, el comunicador i activista Antoni DeFebrer i l'empresari i pilot de globus Josep Maria Lladó, comptant també amb la col·laboració especial de la Iaia Toneta.

El concepte i la producció de l’espot els ha desenvolupat l’equip del Projecte Marta i la gravació i edició ha anat a càrrec de Bernat Enrich. Aquest és el segon vídeo que s’edita dins d’aquesta iniciativa. El primer es va fer coincidint amb l’anterior edició del 'Stop. Tu pots' i hi van participar alumnes i professors d’escoles i instituts d’Igualada.

Més informació: Facebook Projecte Marta

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/08/2020
L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festiv
25/03/2020
El cantautor i músic igualadí Quico Tretze, confinat des de fa 13 dies com tota la població de la Conca d'Òdena, ha fet una adaptació al català de la cançó 'The Song Of Good Hope' del cantautor irlandès Glen Hansard.
19/03/2020
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’.
17/01/2020
Ja s'ha estrenat el nou anunci de Heineken, protagonitzat per l'actor Daniel Craig, que es va rodar en part el passat maig a Cardona.
25/11/2019
Després de sorprendre fa uns mesos amb l'EP de debut 'Pren-t'ho amb calma', la banda igualadina Marialluïsa estrena ara 'Miracle', el primer videoclip i single d'avançament del que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a principis de 2020
30/07/2019
El músic igualadí Marc Mateu, alter ego de Red Pèrill, ha presentat el videoclip 'Som el que som', la cançó de l'estiu d'iCat FM.
24/05/2019
Red Pèrill, àlies del músic igualadí Marc Mateu, ha tornat a l'escena musical amb un single, 'La Clau'. És l'avançament del que serà el seu tercer treball, un llançament en dos temps, els EPs 'Aquari' i 'Safari'.