3/4 de Quinze

03/10/2018

Hi ha cellers que fan vi, i hi ha vins que descriuen un celler o, més ben dit, parlen de qui fa aquest vi.

Aquest és el cas del 3/4 de Quinze del Celler Fargas-Fargas, la primera anyada d'un vi sorprenent. El nom és curiós i original, però, perquè 3/4 de quinze? "una suma de circumstàncies ens va fer decidir per aquest nom", diu el Quim, propietari del celler. Primer de tot el temps de treball a la vinya, que va lligat a les quatres estacions de l'any, una de repòs i tres de feina. Després el cupatge, dins de l'ampolla hi trobem a parts iguals cabernet, merlot i ull de llebre, les tres varietats negres que treballen al celler.

Una altra coincidència és l'anyada, el 2015, i per últim, en boca del Quim "jo sempre vaig a tres quarts de quinze".

Si encara no coneixeu aquest celler de la DO Pla de Bages, tastant aquest vi us en fareu una idea.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.