Espai Plana de l'Om
Espai Plana de l'Om
Plaça Plana de l'Om, 5
08241 - Manresa
  • 938 723 636
  • info@mees.cat

Cartellera

Enlloc com a casa

Sinopsi

Priyangika Samathie va néixer a Sri Lanka i va ser adoptada per una família de Noruega a les set setmanes de vida. El coratge per buscar la família biològica converteix un viatge de reconciliació amb les seves arrels en una recerca de detectius. Priyangika vol saber la veritat, encara que sigui dolorosa. La directora Emilie Beck acompanya la investigació de Priyangika amb sensibilitat i empatia. La valentia per confrontar els grans tabús de l’adopció s’acaba convertint en un clam contra l’abús de poder dels països occidentals.

Horaris: 

Dijous 2 de març: 19:00h

Ninjababy

Sinopsi

Als 23 anys la vida de la Rakel canvia quan se n'assabenta, potser massa tard, que està embarassada. La Rakel és il·lustradora i li encanta estar involucrada en diferents projectes, però criar un nadó? La Rakel s'ha d'enfrontar a aquesta pregunta abans del que s'esperava, i la sorpresa és doble: està de sis mesos, i per això no hi ha opció d'avortar. Amant de la cervesa, les drogues i el sexe sense aferraments, no té cap interès a ser mare. Abans de prendre cap decisió, comença a dibuixar la seva “ninjababy”, que no li posarà les coses gens fàcils.

Horaris: 

Diumenge 5 de març: 18:30h

Todo a la vez en todas partes

Sinopsi

Quan una ruptura interdimensional altera la realitat, Evelyn (Michelle Yeoh), una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolicada en una aventura salvatge en la qual només ella pot salvar el món.

Perduda en els mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per a lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món penja d'un fil.

Horaris: 

Diumenge 12 de març: 18:30h

Close

Sinopsi

Léo (Eden Dambrine) i Rémi (Gustav De Waele) són dos nens de 13 anys que sempre han estat amics. Fins que un esdeveniment impensable els separa. Després d'això, Léo s'acosta a Sophie (Emilie Dequenne), la mare de Rémi, per a intentar entendre que és el que ha trencat els seus inseparables llaços d'amistat.

Horaris: 

Diumenge 19 de març: 18:30h

Zombi Child

Sinopsi

Haití, 1962. Un home torna d'entre els morts per anar a les infernals plantacions de canya de sucre. A París, 55 anys després, en el prestigiós internat de la Legió d'Honor, una adolescent haitiana revela a les seves noves amigues un antic i fosc secret familiar, sense imaginar que aquesta estranya història provocarà que una d'elles cometi una atrocitat.

Horaris: 

Diumenge 26 de març: 18:30h