Espai Plana de l'Om
Espai Plana de l'Om
Plaça Plana de l'Om, 5
08241 - Manresa
  • 938 723 636
  • info@mees.cat

Cartellera

Català

La aspirante

Sinopsi

Alex Dall és una estudiant universitària ‘‘queer’’ que s’uneix a l’equip de rem de la seva universitat, emprenent així un viatge físic i psicològic obsessiu a fi de ser la millor a la millor embaració, sense importar el cost que això pugui tenir. Amb la intenció de superar els seus companys d’equip, Alex s’esforça fins més enllà dels seus límits, alienant tots els qui l’envolten en nom de l’èxit.

Horaris: 

Diumenge 1 de maig: 18:30h

Català

Fe i llibertat

Sinopsi

Què passa quan un amor prohibit floreix en un convent de clausura? Com s’encaixa una crisi d'identitat en una vida devota?

Dues joves monges ens narren en primera persona la seva història d'amor en comú. Viuen en dos convents separats a Croàcia, però els espais que un cop van considerar refugis espirituals resulten més terrenals del que s'esperaven. Desil·lusionades amb l'Església i els abusos dins la institució, plenes de contradiccions i impulsades pel seu amor, prenen la decisió més difícil de la seva vida: abandonar el convent i començar una nova vida juntes.

Un documental intimista que segueix la vida de dues dones que busquen l'equilibri entre la seva orientació sexual i la seva fe per lluitar per una relació que la societat croata i les comunitats religioses no accepten. Una història valenta sobre la recerca de la veritable identitat i la llibertat.

Horaris: 

Dijous 5 de maig: 19:00h

Català

El placer

Sinopsi

Les diferents cares del plaer vistes a través de tres històries. 'La màscara' explica la història d'un home que oculta la seva identitat sota una careta per mantenir el seu estatus en el joc i amb les dones. 'La casa Tellier' narra el viatge al camp de la madame d'una casa de cites, al costat de les seves noies, per assistir a la comunió del seu nebot. Finalment, 'La model' versa sobre un pintor que sedueix una jove per convertir-la en la seva musa artística.

Horaris: 

Diumenge 8 de maig: 18:30h

Crash

Sinopsi

En James és un científic prestigiós amb una vida personal i professional està en plena crisi. Una nit, quan tornava a casa, sofreix un accident de cotxe. Des d'aquest moment, la seva vida canviarà quan estableix una forta relació amb la doctora Remington, l'altra víctima de l'accident.

Horaris: 

Diumenge 15 de maig: 18:30h