Espai Plana de l'Om
Espai Plana de l'Om
Plaça Plana de l'Om, 5
08241 - Manresa
  • 938 723 636
  • info@mees.cat

Què hi pots fer?

Espectacle 'Gnoma' - Cia. Pea Green Boat
Família
Dissabte 1 de febrer, 17:30h
Clara Santacana
Música
Diumenge 2 de febrer, 12h

Cartellera

El estudiante

El estudiante

Sinopsi

Robert Desnos Veniamin és un estudiant rus ultrareligiós, un jove víctima d'una crisi mística en la qual està convençut que el món s'ha rendit al mal i que ja no hi ha moral. Així, Robert sorprèn a la seva mare, als seus companys i a tot l'institut amb les seves preguntes. ¿Les noies poden utilitzar bikini a la classe de natació? ¿S'ha d'ensenyar la teoria de l'evolució a les classes de ciències naturals? Els adults ja no saben què fer amb les certeses d'un noi que només es guia per les sagrades escriptures. La seva professora de biologia, l'Elena, és l'única persona que s'atrevirà a desafiar-lo el seu propi terreny.

Horaris: 

Diumenge 26 de gener: 18:30h

La virgen de agosto

La virgen de agosto

Sinopsi

Eva (Itsaso Arana) és una noia de trenta-tres anys que fa de la seva decisió de quedar-se l'agost a Madrid un acte de fe. Necessita sentir les coses d'una altra manera i pensa en l'estiu com un temps d'oportunitats. En aquests dies de festa i revetlles van passant trobades i sorpreses, i Eva descobrirà que encara té temps, que encara pot donar-se una oportunitat.

Horaris: 

Diumenge 2 de febrer: 18:30h

El peral salvaje

El peral salvaje

Sinopsi

Un aspirant a escriptor torna al seu poble natal a Turquia, però se sent aclaparat pels deutes i problemes que té el seu pare.

Horaris: 

Diumenge 9 de febrer: 18:30h

Largo viaje hacia la noche

Largo viaje hacia la noche

Sinopsi

Luo Hongwu torna a Kaili, la seva ciutat natal, d'on va fugir fa diversos anys. Comença a buscar la dona que estimava, i a qui mai ha pogut oblidar. Ella va dir que el seu nom era Wan Quiwen.

Horaris: 

Diumenge 16 de febrer: 18:30h

La filla d'algú

La filla d'algú

Sinopsi

Eli, 30 anys, advocada, embarassada, classe alta. El mateix dia que es disposa a celebrar la vista oral d'un judici mediàtic que porta temps preparant al costat del seu pare, reconegut advocat de Barcelona, aquest desapareix. La seva cerca portarà a Eli a descobrir una realitat que posarà cap per avall la seva estabilitat familiar i emocional.

Horaris: 

Divendres 21 de febrer: 18:30h