Espai Plana de l'Om
Espai Plana de l'Om
Plaça Plana de l'Om, 5
08241 - Manresa
  • 938 723 636
  • info@mees.cat

Cartellera

Diamantino

Sinopsi

Diamantino, una estrella mundial de futbol, perd el seu toc especial i acaba la seva carrera deshonrat. Buscant un nou propòsit, la icona internacional comença una odissea delirant on s’enfronta al neofeixisme, la crisi dels refugiats, la modificació genètica i la cerca d’una nova font de genialitat.

Horaris: 

Diumenge 23 de gener: 18:30h

Annette

Sinopsi

Henry és un monologuista còmic d'humor incisiu. Ann, una cantant de renom internacional. Centre de totes les mirades, junts formen una parella feliç envoltada de glamur. El naixement de la seva primogènita, Annette, una nena misteriosa amb un destí excepcional, els canviarà la vida.

Horaris: 

Diumenge 30 de gener: 18:30h

En el llindar

Sinopsi

Des d’un punt de vista autobiogràfic, la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transició de gènere del seu fill adolescent, en Noah. Entre l’any 2016 i el 2019, l'entrevista tot abordant els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seva profunda cerca d’identitat. Al mateix temps, Coraci, criada des de petita en un entorn activista i feminista, també viu el seu propi procés de transformació que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis Amb un relat personal, generós i honest es posen sobre la taula qüestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la política i el consentiment dels pares.

Horaris: 

Dijous 3 de febrer: 19:00h

La mujer que escapó

Sinopsi

La pel·lícula narra la història d'una dona que, mentre el seu marit està en un viatge de negocis a l'estranger, torna a connectar amb tres de les seves antigues amigues, amb qui va perdre el contacte després de casar-se.

Horaris: 

Diumenge 6 de febrer: 18:30h

Lux AEterna

Sinopsi

Charlotte Gainsbourg accepta interpretar a una bruixa llançada a la foguera en la primera pel·lícula dirigida per Beatrice Dalle. Però l'anàrquica organització, els problemes tècnics i els brots psicòtics submergeixen gradualment el rodatge en un caos de pura llum... 

'Lux Æterna' és un assaig sobre el cinema, sobre l'amor pel cinema i la histèria en un set de rodatge.

Horaris: 

Diumenge 13 de febrer: 18:30h

La piel quemada

Sinopsi
A la Costa Brava conviuen els turistes i els obrers immigrats que construeixen hotels. Tant els uns com els altres tenen la pell cremada. A través del contrast entre uns obrers de la construcció i els turistes que venien a la Costa Brava a mitjan anys seixanta, Josep Maria Forn va establir una interessant relació entre l'emigració i el turisme als anys del boom econòmic.

Horaris: 

Diumenge 20 de febrer: 18:30h

Nuevo orden

Sinopsi

Mèxic. La ciutat viu la pitjor crisi social i política de la història. Mentrestant, una feliç parella de l'alta societat acaba de celebrar les seves noces. El que se suposa que havia de ser el millor dia de les seves vides, està a punt de convertir-se en un autèntic malson quan enmig del banquet es colen uns intrusos rebels disposats a acabar amb tot el que es creui en el seu camí. 

Horaris: 

Diumenge 27 de febrer: 18:30h