Espai Plana de l'Om
Espai Plana de l'Om
Plaça Plana de l'Om, 5
08241 - Manresa
  • 938 723 636
  • info@mees.cat

Cartellera

Allò que no et mata...

Sinopsi

Amb 19 anys, Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé. Una invitació a sopar va desencadenar la primera i ella no es va defensar, però es va cita dues vegades més amb el seu agressor per confrontar-lo i buscar respostes. Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

Horaris: 

Dijous 7 de gener: 20:00h

Schneider vs Bax

Sinopsi

A Schneider, assassí a sou i home devot de la família, just el matí del seu aniversari se li encarrega que liquidi Ramon Bax, un escriptor de 50 anys que viu reclòs en una cabana al costat d’un llac. El que d’entrada semblava un encàrrec senzill, acabarà convertint-se en un malson tant per al botxí com per a la seva víctima.

Horaris: 

Diumenge 10 de gener: 18:30h

Monos

Sinopsi

Al cim d'una imponent muntanya, on el que a primera vista sembla un campament d'estiu, vuit nens guerrillers anomenats “Los Monos" conviuen sota l'atenta mirada d'un sergent paramilitar. La seva única missió és clara: cuidar la doctora (Julianne Nicholson), una dona americana a qui han agafat com a ostatge. Quan aquesta missió comença a perillar, la confiança entre ells començarà a posar-se en dubte.

Horaris: 

Diumenge 17 de gener: 18:30h

El faro

Sinopsi

Una remota i misteriosa illa de Nova Anglaterra en la dècada de 1890. El veterà faroner Thomas Wake (Willem Dafoe) i el seu jove ajudant Ephraim Winslow (Robert Pattinson) hauran de conviure durant quatre setmanes. El seu objectiu serà mantenir el far en bones condicions fins que arribi el relleu que els permeti tornar a terra. Però les coses es compliquen quan sorgeixen conflictes per jerarquies de poder entre els dos.

Horaris: 

Diumenge 24 de gener: 18:30h

Una gran mujer (Beanpole)

Sinopsi

Leningrad, 1945. La Segona Guerra Mundial ha devastat la ciutat i derruït els seus edificis, deixant els seus ciutadans en la misèria tant a nivell físic com psíquic. El setge (un dels pitjors de la Història) ha acabat, la vida i la mort continuen combatent en el desastre que la guerra deixa darrere seu. Dues dones joves, Iya i Masha, intenten trobar un sentit a les seves vides per reunir forces de cara a reconstruir la ciutat.

Horaris: 

Diumenge 31 de gener: 18:30h