Jump to navigation
Càmping Cal ParadísVoleu fer una calçotada en família i no sabeu on tindreu millor oferta? El Càmping Cal Paradís de Salo al Bages us ofereix un menú de calçotada per als amants d'aquest festí, amb opcions per a tots els gustos i també, per als més petits. Gaudiu d'un autèntic romesco casolà, continueu amb una graellada de carn amb llegums i degusteu els dolços que us oferiran de postres. L'oferta a Cal Paradís continua amb una pila d'espais pensats per a la quitxalla, com ho són el parc infantil, l'hortet, la granja i l'estable amb dos bonics cavalls i espais exteriors i interiors per a jocs. I si la tornada us fa mandra, sempre podeu reposar a lloc fins l'endemà en algun dels confortables bungalows que Càmping Cal Paradís us ofereix.
Tel.: 93 869 56 52Més informació aquí.
El Kiosk del RecCada dissabte i diumenge el Kiosk del Rec es converteix en l'espai ideal per a la festa de la calçotada. Prèvia reserva per a grups i famílies gaudireu de l'espai primaveral que el Kiosk del Rec té preparat en ple Barri del Rec d'Igualada, ja sigui dins l'hangar o bé, a la terrassa jardí. Amb la tradicional salsa de calçots feta pel xef del Kiosk degustareu una de les millors calçotades de la comarca de l'Anoia, amb els calçots cuits al foc de sarments. Acompanyeu-los amb carns a la brasa, llegums, patata al caliu, uns bons postres i regueu-ho tot una mica, amb un bon porró de blanc o negre. L'espai ofereix a més, menús especials per a vegetarians o per als més menuts de la casa i també, calçots per emportar: reserva'ls i recull-los. Perquè la tradició també la pots gaudir a casa.
Tel.: 616 07 81 80Més informació aquí.
Cal MagreA tocar del municipi bagenc de Callús es troba el restaurant de cuina catalana tradicional i moderna de Cal magre, una antiga masia restaurada i amb caràcter, que data ja del s.XVIII. La menjada de calçots que l'espai gastronòmic ofereix consisteix en calçots amb salsa romesco a plaer fins que els comensals demanin l'entrada de la graellada de carns amb mongetes, les patates al caliu i el pa amb tomàquet, per enfilar el camí cap als postres. L'àpat s'acompanya amb aigua mineral, refrescos i porrons amb un bon vi de la DO Pla de Bages.
Tel.: 938 36 04 51Més informació aquí.
Cal JeroniSituat al terme municipal d'Òdena, en plena natura, envoltat de camps i camins per passejar es troba l'espai gastronòmic de Cal Jeroni. El restaurant familiar, un antic mas recuperat i equipat amb un menjador de vidre des d'on gaudir del paisatge ofereix calçotades de dimarts a diumenge amb reserva prèvia. L'àpat consta de calçots de Castellolí, de la comarca anoienca, acompanyats d'un autèntic romesco fet pel xef de la casa, per continuar amb el xai, el xoricet, la botifarra, el pollastre i la cansalada; carns a la brasa guarnides amb carxofa, llegums, patata al caliu i tot regat amb aigua i uns bons vins de Ca N'Estruc. Per postres, el menú de Cal Jeroni ofereix una suau escuma de Crema Catalana amb la que iniciar una sobretaula sense presses, reposada. La calçotada ofereix variants per als més menuts i també, per a vegetarians.
Tel.: 938 04 09 88Més informació aquí.
Riera de les Nespres, l'àrea d'esplai a MuraVora aquest poble antic, llogaret del Bages, seguint la BV -1224 trobareu la l'Àrea d'Esplai de la Riera de les Nespres, una zona per a les trobades amb amics i famíliars, completament adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i equipada amb tots els serveis bàsics: 13 barbacoes, espai per a l'adquisició de llenya, cafeteria, bany, punts d'aigua i accessos a la mateixa Riera de les Nespres, tot per fer de les vostres calçotades i reunions gastronòmiques, una experiència única per a petits i grans. L'àrea obre del primer dia de març al darrer de juliol i del primer de setembre al darrer de novembre, de les 10h a les 17h.
Tel.: 938 310 472, de 21h a 23h, o bé al mòbil 618 55 21 40.Més informació aquí.Ubicació aquí.