AGENDA
Família
Espectacle 'Mans'
2017
Dissabte 18 de novembre, 18h
  • Alcanar
Casal Trinitari Bel

Espectacle infantil 'Mans'

'Mans' és un espectacle de teatre per a nadons i per a la primera infància (0-6 anys aproximadament), pensat per a que els nens i nenes tinguin una experiència teatral gratificant i engrescadora.

Una peça teatral visual, plena d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges: el llenguatge corporal, que comença amb les mans i s’escampa a tot el cos; la música que tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l’espai i també la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot.

Sinopsi: 

'Mans' convida a fer un viatge a mans reals i mans fantàstiques. A somniar. A pensar. A escoltar. A riure. Tot l’espectacle neix i gira amb la idea de les mans: les mans ens donen la llibertat de crear les nostres pròpies realitats. Així, tot el que veureu a l’espectacle està fet amb les mans. En viu i en directe. A la nit, la imaginació vola i vola cavalcant damunt les estrelles. De dia, però, són les mans qui donen forma i cos a tot allò somniat. El cor batega amb força, però són les mans les que expressen els seus sentiments La raó rumia i projecta, però són les mans qui fan anar les eines. MANS.

Preu: 

Soci: 3€ | No soci: 6€

Organitza: 

Ameiba

Més informació: 

Facebook Ameiba

Et pot interessar

Teatre musical 'Per si no ens tornem a veure'
Diumenge 25 de febrer, 19h
La Ràpita
Exposició 'La mirada de les dones'
Del 3 al 28 de febrer
La Galera
XV Jornades gastronòmiques de la carxofa - Amposta 2018
Del 18 de febrer al 18 de març
Amposta
Diumenge 4 de març, 18h
Parlavà
La Passió d'Ulldecona 2018
Diumenge 4 de març, 16:30h
Ulldecona
XXIII Festa de la Carxofa - Amposta 2018
Diumenge 25 de febrer, 12h
Amposta
Monsieur Croche
Diumenge 25 de febrer, 11:30h
Vila-seca