AGENDA
Menjar i beure
Filet de vedella amb foie d'ànec - Hotel Restaurant Diego
2019
De l'1 de novembre a l'1 de desembre
  • Santa Bàrbara
Hotel Restaurant Diego

Menú de la cuina de l'Oli - Hotel Restaurant Diego

En el marc de les XXII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli de Santa Bàrbara, menú degustació de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú
- Crema de galeres
- Entrants selectes Diego
--- Rotllet de cecina amb parmesà
--- Foie d'ànec amb poma caramel·litzada
--- Carpaccio de ventresca de tonyina amb gelat d'oli novell
- Sípietes amb carxofes
- Calamar farcit de botifarra blanca i bolets
- Sorbet de mandarina i oli d'oliva novell
- Filet de vedella amb foie d'ànec i crema de tòfona
Postres: Pastís de brownie i maracujà
Cafès
Vins i Caves del Celler

Preu: 

40€ (Iva inclòs)

Inscripcions: 

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

Et pot interessar

Tribut a Sinatra - Amposta 2020
Dies 7 i 8 de febrer
Amposta
Festa de Sant Antoni - Alcanar 2020
Dies 25 i 26 de gener
Alcanar
Xerrada 'L'oli de ginebre' - Tivissa 2020
Dissabte 25 de gener, 19h
Tivissa
Documental 'Mas de la Solfa'
Dijous 6 de febrer, 20h
Tortosa
X Biennal d'Art de Girona, 2019, 2020
Del 13 de desembre al 22 de febrer
Girona
Festes de la Candelera - L'Ametlla de Mar 2020
Del 31 de gener al 4 de febrer
L'Ametlla de Mar
Itaca Band
Dissabte 25 de gener, 00:45h
L'Ametlla de Mar
Exposició 'Aigua, Sol i Ferro' de Josep Maria Balagué
Del 30 de novembre a l'1 de març
Tortosa