Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 29 de març a l'1 d'abril
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 20 de maig
Cada dijous
En el marc de les XXII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli de Santa Bàrbara, menú degustació de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Crema de galeres - Entrants selectes Diego --- Rotllet de cecina amb parmesà --- Foie d'ànec amb poma caramel·litzada --- Carpaccio de ventresca de tonyina amb gelat d'oli novell - Sípietes amb carxofes - Calamar farcit de botifarra blanca i bolets - Sorbet de mandarina i oli d'oliva novell - Filet de vedella amb foie d'ànec i crema de tòfona Postres: Pastís de brownie i maracujà Cafès Vins i Caves del Celler
40€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego