AGENDA
Menjar i beure
Filet de vedella amb foie d'ànec - Hotel Restaurant Diego
2019
De l'1 de novembre a l'1 de desembre
  • Santa Bàrbara
Hotel Restaurant Diego

Menú de la cuina de l'Oli - Hotel Restaurant Diego

En el marc de les XXII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli de Santa Bàrbara, menú degustació de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú
- Crema de galeres
- Entrants selectes Diego
--- Rotllet de cecina amb parmesà
--- Foie d'ànec amb poma caramel·litzada
--- Carpaccio de ventresca de tonyina amb gelat d'oli novell
- Sípietes amb carxofes
- Calamar farcit de botifarra blanca i bolets
- Sorbet de mandarina i oli d'oliva novell
- Filet de vedella amb foie d'ànec i crema de tòfona
Postres: Pastís de brownie i maracujà
Cafès
Vins i Caves del Celler

Preu: 

40€ (Iva inclòs)

Inscripcions: 

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'Desmuntem mites?' - L'Aldea 2019
Del 20 de novembre a l'1 de desembre
L'Aldea
Lisard Tranis i Lali Ayguadé
Dimecres 27 de novembre, 20h
Barcelona
Llibre 'Una paraula màgia' de Loli Beltran Mateu
Dissabte 23 de novembre, 11:30h
Gandesa
Exposició 'Entre llops' de les germanes Besolí - Jesús 2019
Del 22 de novembre al 17 de gener
Roquetes
Documental 'Mas de la Solfa'
Dissabte 23 de novembre, 20h
Vilalba dels Arcs
Concert de Chicuelo i Marco Mezquida a olot, 2019
Divendres 20 de desembre, 22h
Olot
8a Fira de Nadal - Tivissa 2019
Dies 6 i 7 de desembre
Tivissa