Entorn
,
2022
Dissabte 8 d'octubre
Riu Ebre
Miravet i Benifallet

6a Piraguada Campus Terres de l'Ebre - URV

Sisena edició de la Piraguada Campus Terres de l'Ebre - URV, amb el recorregut Miravet - Benifallet, gaudint de la natura i el meravellós paisatge fluvial del riu Ebre. 

*Per a que la gent dels diferents campus de la URV pugui participar a l'activitat, hi haurà disponible un autobús gratuït amb sortida des de Tarragona, Reus i Tortosa o Benifallet, fins a Miravet. Recordeu de reservar el vostre seient, ja que les places són limitades.

**La 6a Piraguada està destinada preferentment als estudiants, pas i pdi de la URV i si s'escau, podran inscriure 1 acompanyant. També podran participar persones externes a la Universitat Rovira i Virgili. 

Sinopsi: 

El tram entre Miravet i Benifallet és el més verge i salvatge de l'Ebre català, amb punts de singular bellesa com el poble de Miravet, amb el seu castell templer, el Pas de Barrufemes, amb les seves imponents parets de roca i frondosa vegetació, l'Illa del Pastisset, on ens aturem a descansar, ens remullem (quan fa calor) i on mengem els exquisits pastissets de Benifallet, acompanyats amb el vi de la Terra Alta, el pas pel galatxo de l'Illa de Cateura, etc,...  

Preu: 

Preu URV 17€ | Preu extern URV 20€

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç (del 19 de setembre al 2 octubre)

Organitza: 

EsportsURV i Campus Terres de l'Ebre.

Col·labora: 

Esportcat, IDECE i Ajuntament de Benifallet.

  • imatge de control 1per1