Família
,
2022

Espectacle familiar 'Camí a l'escola'

En el marc de la 19a temporada 'Dissabtes de Teatre' de Xarxa Ulldecona, espectacle familiar 'Camí a l'escola' de la companyia Campi qui Pugui, on busquen el punt de trobada entre els públics més diversos, a través de les emocions i d'uns recursos visuals universals comprensibles per espectadors de diferents orígens i edats.

En aquesta ocasió, s'inspiren en el documental 'Sur le chemin de l'école', de Pascal Plisson, per explicar l'extraordinària història de tres germanes que s'enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l'escola. Viuen en un país qualsevol, en un lloc llunyà i proper alhora, i comparteixen les ganes d'aprendre i canviar el seu món.

Edat recomanada: majors de 5 anys

Sinopsi: 

Tres germanes, un camí i un objectiu: tenir el futur a les seves mans.

L’extraordinària història de tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Tres nenes que viuen en un país qualsevol, en un lloc llunyà i proper alhora, que no parlen cap idioma concret i els parlen tots a la vegada. Un espectacle suggerent, visual i sense text que s’inspira en la història real d’infants d’arreu del món.

Infants autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i de canviar el seu món.

Preu: 

8€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Xarxa Ulldecona - Ull de Teatre Grup Escènic

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1