Jump to navigation
Mes de juny
Dissabte 10 de juny
Del 2 a l'11 de juny
De l'1 al 4 i del 8 a l'11 de juny
De l'1 al 18 de juny
Del 18 de maig al 18 de juny
Del 27 de maig al 18 de juny
A partir de l'1 de març
Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: Entrants Selectes Diego: - Assortit d'embotits de la Finca (Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia, roast beef amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà) - Pa de vidre amb tomàquet - Caneló de mousse de llagostins de la Ràpita - Sepietes de la punxa amb favetes - Flor de cor de carxofa amb foie d'ànec i Pedro Ximenes
A triar: -Suprema de lluç amb carxofes - Bacallà al forn gratinat amb allioli - Melós de vedella de la Finca - "Abanico" de porc ibèric de gla amb salsa de mostassa
Degustació de postres
Cafè Aigües, caves i vins del Celler
45€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego