Menjar i beure
,
2023

Menú degustació Setmana Santa - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
Entrants Selectes Diego:
- Assortit d'embotits de la Finca (Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia, roast beef amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà)
- Pa de vidre amb tomàquet
- Caneló de mousse de llagostins de la Ràpita
- Sepietes de la punxa amb favetes
- Flor de cor de carxofa amb foie d'ànec i Pedro Ximenes

A triar:
-Suprema de lluç amb carxofes
- Bacallà al forn gratinat amb allioli
- Melós de vedella de la Finca
- "Abanico" de porc ibèric de gla amb salsa de mostassa

Degustació de postres

Cafè
Aigües, caves i vins del Celler

Preu: 

 

45€ (Iva inclòs)

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1