Jump to navigation
Dies 27 i 28 d'abril
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 17 de març al 5 de maig
Dissabte 18 de maig
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
També et pot interessar
Dotzena edició de les Jornades dels fideus rossejats de l'Ametlla de Mar, amb deu dies per degustar els menús que els restaurants del municipi han preparat amb aquest plat típic de la Cala.
Coincidint amb les jornades, també tindrà lloc la Ruta de la Tapa Marinera, per provar les diferents tapes de peix blau preparades per a l'ocasió.
>Consulta els menús aquí (enllaç)
>Consulta les tapes aquí (enllaç)
Entre 28 i 48€ | Menús
4€ | Tapa + Kinto Heineken
Regidoria de Turisme de l'Ametlla de Mar
Web Turisme Ametlla de Mar