Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del mes de març de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Amanida de pernil ibèric amb vinagreta de fruit rojos
- Crema de crancs
- Escrita amb salsa verda i carxofes
- Xarrup de taronja
- Filet de vedella amb formatge Etivaz DOP Alpage i saltejat d’espàrrecs bladers
Postres: Pastís de mousse de xocolata amb coulis de melmelada de cumquat
Cafè
Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.