Menjar i beure
,
2025

Menú de Sant Joan - Hotel Restaurant Diego

També et pot interessar

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, menú especial de l'Hotel Restaurant Diego per a l'ocasió, amb Dj.

Menú
Entrants selectes Diego:
- Caneló de tàrtar de tonyina roja
- Cruixent de salmó salvatge amb eneldo
- Mil fulls de mousse de llagostins de la Ràpita
- Daus de bacallà amb maionesa de kimchi
- Cocotxes de bacallà amb musclos del Delta
- Sorbet de menta fresca

- Filet de vedella de la Finca amb múrgoles i crema de foie d'ànec

Postres: 
- Lemon pie amb gerds
- Coca de Sant Joan

Cafè & Vins i caves del Celler

Preu: 

 

60€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Inscripcions: 

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1